Ring nuYdelser

Adresse: Tømmerup Stationsvej 10, 2770 Kastrup · Tlf. 92 260 260 · Mail: info@gsr-teknik.dk · Man-fre dagtimer: Kl. 7.00-16.00 · Følg os på de sociale medier:      

El-eftersyn – Kun 699,-

Står du over for enten køb eller salg af bolig, bør du få foretaget et lovpligtigt el-eftersyn hos GSR Teknik, så du undgår ubehagelige overraskelser og ekstra udgifter.

Et el-eftersyn

Også kaldet et el-tjek, er en undersøgelse og kontrol af alle elektriske installationer i dit hjem. Denne undersøgelse munder ud i en autoriseret el-installationsrapport, som afgør hvorvidt installationerne er sikre, eller om der skal foretages ændringer for at forbedre funktion og sikkerhed.

Hos GSR Teknik udføres el-eftersynene af autoriserede el-installatører med stor faglig kompetence. Mange danskere har ulovlige installationer i deres hjem – uden at være klar over det – men medarbejderne hos GSR Teknik har mange års erfaring med el-eftersyn, og ved derfor lige præcis, hvad de skal kigge efter. Vi er fuldt ud bekendt med de faresignaler, der afslører dårligt udførte, eller ligefrem farlige, installationer.

Ansvar som husejer – husk el-tjek

Som potentiel husejer er det dit ansvar, at sikre dig, at husets el-installationer er både funktionsdygtige og lovlige, før du overtager boligen. Hvis ikke du sørger for dette, kan du risikere, at skulle stå til ansvar for farlige installationer, du aldrig har haft noget at gøre med, hvilket desværre kan blive en dyr affære.

Et el-eftersyn udført af GSR Teknik indeholder bl.a. et grundigt eftersyn af alle dine el-installationer samt en undersøgelse og adskillelse af din el-tavle, så du én gang for alle kan få vished for dit hus’ sikkerhed. Farlige el-installationer er hvert år skyld i flere brande og alvorlige stød, så jo før du får udført eftersynet jo bedre!

Særligt i huse af ældre dato, er der stor risiko for at el-installationerne enten ikke er lavet ordentligt eller ikke længere lever op til Sikkerhedsstyrelsens høje krav. Med et el-eftersyn foretaget af GSR Teknik, kan du være helt sikker på, at kvaliteten af vores arbejde er i top. Vi udfører nemlig altid en lovpligtig Kvalitetledelsessystem (KLS), så du kan sove trygt, uden at skulle frygte for at dine elektriske installationer bryder ud i brand.

Eksempel på el-eftersyn / el-tjek

Få et el-eftersyn af din lejlighed for kun 699 kr + moms.

Kontakt os

Udfyld dine informationer og vi vil kontakte dig hurtigst muligt:

evt. billede af din opgave

GSR Teknik
GSR Teknik
Tømmerup Stationsvej 10
2770 Kastrup
Tel: 92 260 260
5 stjerner baserat på 75 anmeldelser på Håndværker.dk