Elektriker døgnvagt

Har du brug for en akut elektriker-døgnvagt, kan du altid kontakte GSR-Teknik på telefon 92 260 260

Elektriker døgnvagt

  • Fokus på kvalitet

  • 5/5 stjerner på håndværker.dk

  • Faste lave priser

Er skaden sket uden for åbningstid?

Hos GRS-Teknik ApS tilbyder vi vores kunder elektriker-døgnvagt, hvis skaden skulle ske uden for åbningstid. GRS-Teknik ApS er beliggende på Amager Strandvej i København, hvilket giver os mulighed for hurtigt at komme frem, hvis der skulle opstå skader i København og omegn.

Opstår akutte skader uden for åbningstid kan du altid kontakte os – så er vi klar til at vurdere din skade. Vi vil sørge for at få informationer om skaden, for eksempel hvilke installationer der er tale om, og herefter sende vores elektriker-døgnvagt afsted for at afhjælpe problemet.

Der kan opstå mange forskellige skader i forbindelse med elektriske installationer, hvor nogle blot er irriterende, mens andre er meget problematiske og kan give omfattende skader i hjemmet. Det er vigtigt at reagere med det samme – er strømmen fx gået eller står du og har akut brug for at få installeret diverse brugsgenstande, så er vi behjælpelige

Det er ikke altid den bedste løsning at gøre det selv, når der opstår mindre problemer i hjemmet. Forkerte løsninger viser sig ikke altid med det samme og kan give alvorlige eftervirkninger, hvis de ikke opdages. Hvis du er i tvivl, så kontakt os hellere, så vi kan vurdere, hvad den bedste løsning er.

Vores døgnvagter har mange års erfaring og er specialister i håndtering af akutopståede elektriker-problemer. De vil sørge for at finde en løsning på problemerne, som du er tilfreds med.

Strømafbrydelse

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Alt strømmen gik pludselig i lejligheden, og var ikke til at starte op igen. Stefan fra GSR Teknik rykkede straks ud og ordnede det hurtigt, professionelt og med et smil på læben. Jeg vil til enhver tid anbefale GRS Teknik hvis elektriciteten driller. Fem store stjerner herfra!

Udskiftning og reperation

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Jeg har haft fornøjelsen af GSR 3 gange nu. Udskiftning af stikkontakter, opsætning af nye og strøm til gamle. Top professionelt og en fornøjelse hver gang! Jeg anbefaler GSR til alle jeg kender, og vil anbefale dem til alle der har brug for hjælp med elektriciteten.

Udbedring af el-install

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Vi var under tidspres, grundet salg af lejlighed men GSR Teknik fandt alligevel tid til at hjælpe os trods de selv havde travlt. De var ude og lave el-syn – efterfølgende lavede de også udbedringerne. Stefan, Bjørn og Thomas var hurtige, serviceminded, dygtige og det er helt sikkert et firma vi vil benytte igen hvis der opstår et behov

Københavns foretrukne autoriseret el-installatør

Hvis du benytter dig af el- og vvs-virksomheder, der er medlem af TEKNIQ, er du dækket ind af en garantiordning.
TEKNIQs Garantiordning dækker omkostninger optil kr. 150.000 inkl. moms.

TEKNIQs garantiordning

Fokus på kvalitet

Vi har mange års erfaring med intelligente løsninger, energioptimering samt almene el-installationer, og vores fagligt kompetente medarbejdere leverer altid gode resultater, der er specielt tilpasset til den enkelte kundes ønsker og behov.

Faste lave priser

Et lavt driftsbudget i firmaet, giver os friheden til at konkurrere med et prisniveau, der er en del under gennemsnittet for elektrikere i København, og samtidig undgår vi at gå på kompromis med kvaliteten – tværtimod højner vi den!

5/5 stjerner på håndværker.dk

Det er gennem et godt samarbejde med vores kunder, at vi sikre, at kvaliteten er i orden, når vi færdiggør en opgave eller et projekt. Vi er her for at give vores kunder de bedste løsninger inden for el-installationer, der passer til deres behov. Derfor har vi 5/5 stjerner på håndværker.dk

Elektriker på Amager

GSR Teknik, ApS er din elektriker i København og på Amager. Vi er en selvstændig virksomhed startet af to ambitiøse elektrikere/Aut. El-installatører, der stræber efter at være nytænkende, men samtidig tilbyde solidt udført håndværk.

Lav pris og høj kvalitet

Vi har mange års erfaring med intelligente løsninger, energioptimering samt almene el-installationer, og vores fagligt kompetente medarbejdere leverer altid gode resultater, der er specielt tilpasset til den enkelte kundes ønsker og behov.

Vores prissætning er meget konkurrencedygtig – du vil finde, at den er en del lavere end gennemsnittet, men dette betyder selvfølgelig ikke, at vi slækker på kvaliteten.

Lav pris og god kvalitet kan sagtens harmonere hos GSR Teknik, Aps, og vi gør en dyd ud af altid at levere et godt resultat, som vores kunder bliver tilfredse med.

Faglighed i fokus

Det er gennem et godt samarbejde med vores kunder, at vi sikre, at kvaliteten er i orden, når vi færdiggør en opgave eller et projekt. Vi er her for at give vores kunder de bedste løsninger inden for el-installationer, der passer til deres behov. Vores kunder vil opleve, at vi som elektrikere altid har vores faglighed i fokus, og at den ligger til grundlag for alle råd eller vejledninger, vi giver vores kunder.

Autoriseret elektriker i København og på Amager

Søger du en autoriseret elektriker i København, der kan stå for dine el-installationer, er vi hos GSR-Teknik en faglig, stabil og kvalificeret virksomhed. Det er vores anbefaling, at du finder en elektriker, der befinder sig i dit nærområde, da der kan opstå akut behov for en autoriseret elektriker. Hos GSR-Teknik kører vores elektrikere ud i hele København, hvis der skulle komme behov for hjælp i forbindelse med dine el-installationer.

Bæredygtige ydelser

Hos GSR-Teknik går vi højt op i at tilbyde energirigtige og bæredygtige ydelser til stor glæde for vores kunder og for miljøet.
Vi sørger altid for at udfylde og lagre et lovpligtig Kvalitets Ledelses System (KLS), der førhen hed SKS, så vores kunder kan være sikre på, at tingene er udført, som de skal.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den og give et bud.

Søger du en elektriker, der kan foretage el-opgaver på Sjælland, står vi hos GSR Teknik klar til at finde en løsning, som du vil få glæder af langt ud i fremtiden.
Har du spørgsmål til os, eller vil du gerne vide mere om, hvad vi kan gøre for netop dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon 92 260 260, e-mail: info@gsr-teknik.dk eller udfylde formularen her på siden.
Vi vil meget gerne tilbyde dig et uforpligtende tilbud og stille vores rådgivning til rådighed.

 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan
 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan