Få hjælp til forebyggelse og reparation

Uheld sker altid, når det er mest ubelejligt. Strømmen går fredag aften, og du skal holde fest lørdag. Fortvivl ikke. Hos GSR Teknik har vi døgnvagt, så du altid kan få besøg af en elektriker uanset tid på døgnet og dag på ugen. Vi sørger for, at du hurtigt og problemfrit får løst dine elproblemer uden at blive ruineret. Hos GSR Teknik forstår vi, at arbejde af høj kvalitet, fremragende kundeservice og lave priser sagtens kan harmonere.

Hvis du vil undgå at stå i den uheldige situation, at du er nødt til at tilkalde en elektriker via firmaets døgnvagt, bør du få foretaget et el-tjek, før det går galt. Danske hjem er generelt fyldt med dårligt elarbejde og brandfælder. Der er desværre mange ulovlige elinstallationer i danske hjem. Otte ud af ti boligejere har så alvorlige, skjulte fejl i deres elinstallationer, at der er reel risiko for, at en brand opstår. Hvert år opstår cirka 3.300 brande som et resultat af fejlbehæftede elinstallationer. Det er problem for boligkøbere, der risikerer at overtage en ejendom med ulovlige elinstallationer, som det kan være dyrt at rette op på. Selvom det er ulovligt at sælge et hus med ulovlige elinstallationer, sker det alligevel, og ofte ender det i en lang strid mellem køber og sælger, om hvem der skal dække udgifterne til lovliggørelse af installationerne. I mange tilfælde dækker ejerskifteforsikringen dog, men det er stadig køber, som skal have besværet med at få elarbejdet udført.

Vi kommer gerne ud til dig og gennemgår dit hjems elinstallationer med dig. Hvis du har varme eller misfarvede stikkontakter, stik og ledninger, er det helt klart et tegn på, at der sker en overbelastning af dine elinstallationer. Der kan også være skjulte fejl, som du ikke selv kan se. I forbindelse med ombygninger glemmer man ofte at sænke elinstallationerne, når man sænker loftet. Det går ikke, for elinstallationer skal være nemme at komme til. Det kan også være, at du oplever, at det kildrer, når du rører ved tørretumbleren, vaskemaskinen, ovnen eller et andet elektrisk apparat. Det er heldigvis et problem, som er nemt at komme til livs. Man kan bare placere et jordspyd og trække et jordkabel til den problematiske hvidevare.

Jo flere fejl vi kan finde på forhånd, jo mere usandsynligt er det, at du oplever en så uheldig situation med dine elinstallationer, at du er nødt til at finde en elektriker med døgnvagt.