Ring nuYdelser

Adresse: Tømmerup Stationsvej 10, 2770 Kastrup · Tlf. 92 260 260 · Mail: info@gsr-teknik.dk · Man-fre dagtimer: Kl. 7.00-16.00 · Følg os på de sociale medier:      

Nybyg og renovering i privat- og erhvervssektoren

Hos GSR-Teknik kan vi tilbyde vores kunder professionel udførelse af el-installationer i forbindelse med nybyg, renovering eller tilbygninger for både private og erhverv.

Hos GSR-Teknik har vi i mange år hjulpet vores kunder med autoriserede el-installationer i forbindelse med nybyg og renoveringer. I alle vores projekter, har vi altid haft fokus på at finde kvalitetsløsninger, der passer til vores kunders behov og ønsker.

Vi arbejder ud fra en værdi om, at åben kommunikation og tæt kontakt med vores kunder giver det bedste udgangspunkt for påbegyndelse af et projekt og det bedste endelige resultat. Vores kunder skulle gerne opleve, at vi er en virksomhed, der sætter fagligheden i fokus, og leverer et solidt stykke arbejde inden for den aftalte tidsramme.

Som el-installatør indgår vi ofte i tværfagligt samarbejde med andre håndværkere, når vi arbejder med renovering eller nybyg i privat- og erhvervssektoren. Her indgår vi gerne i samarbejdet tidligt i projektprocessen, da det giver os mulighed for at bidrage med rådgivning og vejledning til vores kunder, om de muligheder, der er til rådighed, og hvilke der passer til vores kunders behov og ønsker. Det sikrer en proces, der er velplanlagt fra begyndelse til slut.

Vi kan hos GSR-Teknik udføre en bred vifte inden for el-installationer i forbindelse med nybyg, renovering og tilbygning. Ønsker du et el-installationseftersyn, fejlfindinger af installationer, eller at vi skal foretage nye el-installationer, står vi klar til at varetage opgaven.

Søger du en autoriseret el-installatør til at udføre alle former for el-installation i forbindelse med nybyg og renovering i privat- og erhvervssektoren, kan vores kompetente medarbejdere bidrage med assistance til dit projekt – stort som småt. Er du i tvivl om, hvad der er den rigtige løsning for dig eller har du brug for vejledning, kan du altid kontakte os hos GSR-Teknik. Vi kan tilbyde faglig vurderinger og rådgivning og tilbyde et uforpligtende tilbud på en løsning til dine el-installationer.

Kontakt os

Udfyld dine informationer og vi vil kontakte dig hurtigst muligt:

evt. billede af din opgave

GSR Teknik
GSR Teknik
Tømmerup Stationsvej 10
2770 Kastrup
Tel: 92 260 260
5 stjerner baserat på 75 anmeldelser på Håndværker.dk