Ring nuYdelser

Adresse: Tømmerup Stationsvej 10, 2770 Kastrup · Tlf. 92 260 260 · Mail: info@gsr-teknik.dk · Man-fre dagtimer: Kl. 7.00-16.00 · Følg os på de sociale medier:      

Service i privat- og erhvervssektoren

Et fast samarbejde med GSR-Teknik kan sikre, at der løbende foretages el-tjek af din virksomheds el-installationer, og at alle installationer lever op til gældende lovkrav.

Hos GSR-Teknik vil vi gerne tilbyde vores kunder i privat-og erhvervssektoren en fast servicekontrakt. Med en servicekontrakt kan vi løbende holde øje med alle el-installationer i din virksomhed, så vi kan identificere eventuelle problematikker og udfordringer, inden de udvikler sig til skader eller fejl. Aftalen laves i samarbejde med dig, og udformes på baggrund af virksomhedens størrelse og opgavens omfang.

På baggrund af dine behov og ønsker for samarbejdet, og vores faglige vurdering af din virksomheds el-systemer, indgår vi i et samarbejde, hvor vi varetager virksomhedens el-tjek til en fast pris. Skulle der opstå problemer mellem vores besøg, vil vores aftale altid inkludere, at vi kommer ud og efterser samt udbedre problemet med det samme.

I en aftale med GSR-Teknik kan vi forsikre alle vores kunder om, at vi altid leverer et solidt stykke arbejde. Det er vigtigt for os, at vores arbejde repræsenterer det vi er, og det vi kan – og derfor sørger vi for, at det altid er i orden. Vores medarbejdere har mange års erfaring som autoriserede elektrikere og udvikler sig løbende gennem efteruddannelse, så de kan levere professionelle el-løsninger af høj kvalitet.

Indgår du i et samarbejde med os, kan du sørge for, at der altid er overblik over din virksomheds el-installationer. Vi hos GSR-Teknik vil bevare overblikket og sikre, at alle installationer jævnligt tjekkes og der løbende følges op. Derudover kan vi stå for alle fremtidige installationer, der lever op til vores høje standarder og gældende lovkrav.

Vi vil meget gerne give dig et uforpligtende tilbud for en fast aftale med din virksomhed. Ring til os i dag på 78 77 17 76 eller udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op.

Kontakt os

Udfyld dine informationer og vi vil kontakte dig hurtigst muligt:

evt. billede af din opgave

GSR Teknik
GSR Teknik
Tømmerup Stationsvej 10
2770 Kastrup
Tel: 92 260 260
5 stjerner baserat på 75 anmeldelser på Håndværker.dk