Ring nuYdelser

Adresse: Tømmerup Stationsvej 10, 2770 Kastrup · Tlf. 92 260 260 · Mail: info@gsr-teknik.dk · Man-fre dagtimer: Kl. 7.00-16.00 · Følg os på de sociale medier:      

Bygningsautomatik : Intelligent styring

Søger du hjælp til at få installeret intelligent styring i din bolig eller virksomhed, kan vores professionelle el-installatører hos GSR-Teknik udføre arbejdet.

Intelligent styring også kendt under betegnelsen bygningsautomatik, indebærer et styresystem, hvor flere komponenter i en bolig samarbejder. Det er ofte funktionaliteter som indeklima og belysning, der kan kontrolleres inden for blandt andet tidsperioder eller automatik, når der er aktivitet i bygningen eller hjemmet.

Hos GSR-Teknik kan vi samle alle dine installationer i dit hjem eller virksomhed i et samlet styresystem. Det er en simpel metode til at få overblik over de forskellige funktioner, du har i dit hjem og forenkle styringen, så du kan undlade en masse forskellige komponenter.

At foretage denne ændring er en effektiv metode til at energibesparelser og en bæredygtig løsning at reducere det høje energiforbrug. Med KNX og IHC kan vi installere et styresystem, der blandt andet kan kontrollere:

  • Belysning
  • Ventilation
  • Aircondition
  • Opvarmning
  • Overvågning
  • Energistyring
  • Vandstyring

For eksempel kan vi give dig en intelligent løsning til styresystem over din bolig eller ejendoms lys og varme forbrug. Her er det muligt at indstille begge dele efter tidsbestemte perioder eller efter aktiviteter. Det betyder, at der ikke bruges unødig energi på oplysning på tidspunkter, hvor det ikke er nødvendigt.

Alle styresystemer kan indstilles individuelt, hvilket giver os mulighed for at tilbyde vores kunder et skræddersyet system, der passer præcis til de enkelte behov. Mulighederne er uendelige, og vi er hos GSR-Teknik klar til at rådgive og vejlede vores kunder til en løsning, der kan give store besparelser hvert år.

Vi har hos GSR-Teknik mange års erfaring med en lang række opgaver inden for autoriseret el-installation, og vi har dermed fået kompetencer og faglig viden om de forskellige løsninger der eksisterer inden for intelligent styring.

Vil du gerne vide mere om, hvordan vi kan mindske dit energiforbrug eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på et styresystem, der passer til dine behov, kan du altid kontakte os.

Kontakt os

Udfyld dine informationer og vi vil kontakte dig hurtigst muligt:

evt. billede af din opgave

GSR Teknik
GSR Teknik
Tømmerup Stationsvej 10
2770 Kastrup
Tel: 92 260 260
5 stjerner baserat på 75 anmeldelser på Håndværker.dk