Ring nuYdelser

Adresse: Tømmerup Stationsvej 10, 2770 Kastrup · Tlf. 92 260 260 · Mail: info@gsr-teknik.dk · Man-fre dagtimer: Kl. 7.00-16.00 · Følg os på de sociale medier:      

Tavle samt HPFI udskiftning

Hos GSR-Teknik tilbyder vi autoriseret installation og montering af sikkerhedsløsninger for både private og erhvervskunder. Med mange års erfaring, og løbende sikkerhedskurser, får du hos os professionelle udskiftninger af eltavler og fejlstrømsafbrydere.

Eltavler er fuldstændig uundværlige, idet de forsyner vores boliger med strøm, men hvad mange glemmer er, at de også kan være frygtelige dødsfælder, hvis der ikke er fuldstændig styr på sikkerheden omkring tavlen.

Har du styr på hvorvidt din el-tavle er up-to-date og om din fejlstrømsafbryder fungerer som den skal? Dette er noget de færreste selv er i stand til at tjekke, og derfor er der brug for professionel hjælp. GSR-Teknik sørger konstant for at holde sig opdateret på den nyeste rådgivning angående el-tavler og fejlstrømsafbrydere, så vi kan tilbyde dig den bedst mulige service.

Dansk lovgivning fastslår, at alle elinstallationer i danske boliger, uanset alder, skal være beskyttet med en HFI-afbryder, eller endnu bedre, en HPFI-afbryder.

HPFI-afbryderen, som står for højfølsom, pulserende fejlstrøm, er en nyere version af HFI-afbryderen og hvor HFI-afbryderen udelukkende slår fra ved en fejlstrøm på 0,03 ampere, kan en HPFI-afbryder også håndtere pulserende jævnstrøm.

Fejlstrøm opstår hvis styrken af den elektriske strøm, der løber ind i installationen ikke er lige så stor, som den der løber ud igen. Hvis der er forskel i mængden af strøm, betyder det at strømmen har fundet en vej ud, og dermed kan være til stor fare. Det kan være livsfarligt at få strøm gennem kroppen, og derfor skal en HFI-afbryder lynhurtigt udløse ved en fejlstrøm på højest 0,03 ampere.

El-installationer er ikke noget at spøge med, lad derfor altid de professionelle komme til. GSR-Teknik tilbyder grundigt eftersyn af eltavler og fejlstrømsafbrydere og eventuelt udskiftning af disse, hvis de er forældede eller på andre måder udgør en fare for husstanden.

Ny El-Tavle og Målerramme

Installering og montering af ny El-tavle og målerramme

Fra 5.000 kr +moms

Ny El-Tavle

Installering og montering af ny el-tavle

Fra 2.500 kr +moms

Kontakt os

Udfyld dine informationer og vi vil kontakte dig hurtigst muligt:

evt. billede af din opgave

GSR Teknik
GSR Teknik
Tømmerup Stationsvej 10
2770 Kastrup
Tel: 92 260 260
5 stjerner baserat på 75 anmeldelser på Håndværker.dk