Tavle samt HPFI udskiftning

Med mange års erfaring, og løbende sikkerhedskurser, får du hos os professionelle udskiftninger af eltavler og fejlstrømsafbrydere.

Tavle samt HPFI udskiftning

 • Fokus på kvalitet

 • 5/5 stjerner på håndværker.dk

 • Faste lave priser

Hos GSR-Teknik tilbyder vi autoriseret installation og montering af sikkerhedsløsninger for både private og erhvervskunder.

Eltavler er fuldstændig uundværlige, idet de forsyner vores boliger med strøm, men hvad mange glemmer er, at de også kan være frygtelige dødsfælder, hvis der ikke er fuldstændig styr på sikkerheden omkring tavlen.

Har du styr på hvorvidt din el-tavle er up-to-date og om din fejlstrømsafbryder fungerer som den skal? Dette er noget de færreste selv er i stand til at tjekke, og derfor er der brug for professionel hjælp. GSR-Teknik sørger konstant for at holde sig opdateret på den nyeste rådgivning angående el-tavler og fejlstrømsafbrydere, så vi kan tilbyde dig den bedst mulige service.

Dansk lovgivning fastslår, at alle elinstallationer i danske boliger, uanset alder, skal være beskyttet med en HFI-afbryder, eller endnu bedre, en HPFI-afbryder.

HPFI-afbryderen, som står for højfølsom, pulserende fejlstrøm, er en nyere version af HFI-afbryderen og hvor HFI-afbryderen udelukkende slår fra ved en fejlstrøm på 0,03 ampere, kan en HPFI-afbryder også håndtere pulserende jævnstrøm.

Fejlstrøm opstår hvis styrken af den elektriske strøm, der løber ind i installationen ikke er lige så stor, som den der løber ud igen. Hvis der er forskel i mængden af strøm, betyder det at strømmen har fundet en vej ud, og dermed kan være til stor fare. Det kan være livsfarligt at få strøm gennem kroppen, og derfor skal en HFI-afbryder lynhurtigt udløse ved en fejlstrøm på højest 0,03 ampere.

El-installationer er ikke noget at spøge med, lad derfor altid de professionelle komme til. GSR-Teknik tilbyder grundigt eftersyn af eltavler og fejlstrømsafbrydere og eventuelt udskiftning af disse, hvis de er forældede eller på andre måder udgør en fare for husstanden.

 • Ny El-Tavle og Målerramme
  Fra 5.000kr
  Installering og montering af ny El-tavle og målerramme. Prisen er ekskl. moms.
 • Ny El-Tavle
  Fra 2.500kr
  Installering og montering af ny el-tavle. Prisen er ekskl. moms

FAQ

Prisen på en ny el tavle kan variere betydeligt afhængigt af størrelsen på dit hjem og de specifikke krav til din installation. Generelt kan priserne ligge mellem 5.000 og 15.000 kroner, inklusive materialer og arbejdsomkostninger.

Hvis der er behov for omfattende arbejde eller opgradering af eksisterende installationer, kan prisen være højere. Vi tilbyder gratis besigtigelse og et uforpligtende tilbud, så du får en klar pris på, hvad en ny el tavle vil koste i dit tilfælde.

Ja, udskiftning af en el tavle kræver autorisation og skal udføres af en autoriseret elinstallatør. Arbejde med elinstallationer indebærer betydelige sikkerhedsrisici, og det er afgørende, at arbejdet udføres korrekt og i overensstemmelse med de gældende regler og standarder.

En autoriseret elinstallatør har den nødvendige viden og erfaring til at sikre, at installationen er sikker og lovlig. Forsøg på at udføre dette arbejde selv kan medføre alvorlige risici og potentielle juridiske konsekvenser.

For at sikre, at din eltavle er lovlig, skal den overholde de gældende danske sikkerhedsstandarder og regler. En autoriseret elinstallatør kan udføre en inspektion og vurdere, om din eltavle lever op til kravene.

Derudover bør din eltavle regelmæssigt efterses og vedligeholdes for at sikre, at den fungerer korrekt og sikkert. Hvis du er i tvivl om din eltavles tilstand, kan vi tilbyde en grundig gennemgang og eventuelle nødvendige opgraderinger for at sikre, at den opfylder alle lovkrav.

Strømafbrydelse

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Alt strømmen gik pludselig i lejligheden, og var ikke til at starte op igen. Stefan fra GSR Teknik rykkede straks ud og ordnede det hurtigt, professionelt og med et smil på læben. Jeg vil til enhver tid anbefale GRS Teknik hvis elektriciteten driller. Fem store stjerner herfra!

Udskiftning og reperation

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Jeg har haft fornøjelsen af GSR 3 gange nu. Udskiftning af stikkontakter, opsætning af nye og strøm til gamle. Top professionelt og en fornøjelse hver gang! Jeg anbefaler GSR til alle jeg kender, og vil anbefale dem til alle der har brug for hjælp med elektriciteten.

Udbedring af el-install

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Vi var under tidspres, grundet salg af lejlighed men GSR Teknik fandt alligevel tid til at hjælpe os trods de selv havde travlt. De var ude og lave el-syn – efterfølgende lavede de også udbedringerne. Stefan, Bjørn og Thomas var hurtige, serviceminded, dygtige og det er helt sikkert et firma vi vil benytte igen hvis der opstår et behov

Københavns foretrukne autoriseret el-installatør

Hvis du benytter dig af el- og vvs-virksomheder, der er medlem af TEKNIQ, er du dækket ind af en garantiordning.
TEKNIQs Garantiordning dækker omkostninger optil kr. 150.000 inkl. moms.

TEKNIQs garantiordning

Fokus på kvalitet

Vi har mange års erfaring med intelligente løsninger, energioptimering samt almene el-installationer, og vores fagligt kompetente medarbejdere leverer altid gode resultater, der er specielt tilpasset til den enkelte kundes ønsker og behov.

Faste lave priser

Et lavt driftsbudget i firmaet, giver os friheden til at konkurrere med et prisniveau, der er en del under gennemsnittet for elektrikere i København, og samtidig undgår vi at gå på kompromis med kvaliteten – tværtimod højner vi den!

5/5 stjerner på håndværker.dk

Det er gennem et godt samarbejde med vores kunder, at vi sikre, at kvaliteten er i orden, når vi færdiggør en opgave eller et projekt. Vi er her for at give vores kunder de bedste løsninger inden for el-installationer, der passer til deres behov. Derfor har vi 5/5 stjerner på håndværker.dk

Ring nu og få et tilbud på el-arbejde af høj kvalitet til en fair pris

Medarbejder portræt af Stefan
Medarbejder portræt af Bjørn
Medarbejder portræt af Rasmus

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den og give et bud.

Søger du en elektriker, der kan foretage el-opgaver på Sjælland, står vi hos GSR Teknik klar til at finde en løsning, som du vil få glæder af langt ud i fremtiden.
Har du spørgsmål til os, eller vil du gerne vide mere om, hvad vi kan gøre for netop dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon 92 260 260, e-mail: info@gsr-teknik.dk eller udfylde formularen her på siden.
Vi vil meget gerne tilbyde dig et uforpligtende tilbud og stille vores rådgivning til rådighed.

 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan
 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan