Ladestander til elbil

Der er kendt for at levere gode og sikre resultater.

Ladestander til elbil

  • Fokus på kvalitet

  • 5/5 stjerner på håndværker.dk

  • Faste lave priser

Få en ladestander til din elbil

Er du for nyligt blevet ejer af en elbil eller er du blot træt af besværet ved at finde ladestandere ude omkring i kongeriget? Vi tilbyder opsætning og installation af ladestandere til elbil for både privat, erhverv og boligforeninger så du kan være fuldt opladt til dagen uden at bekymre dig om hvor strømmen skal komme fra.

Vi vil gerne være med til at støtte omstillingen til det bæredygtige og energirigtige samt det stigende antal el- og hybridbiler der er at finde på vejene. Dette er grunden til at vi hos GSR-Teknik har valgt at specialisere os og opnået certificering i opsætning af ladestandere, så vi bedst muligt kan hjælpe vores kunder med det rette udstyr til deres elbil.

Vores kompetente medarbejdere har mange års erfaring med blandt andet almene el-installationer samt energioptimering. Vi sørger altid for at leverer gode resultater, der er skræddersyet til den enkelte kundes ønsker og behov.

Din tilfredshed i fokus

Vi bestræber os altid på altid at give vores kunder de bedste løsninger inden for el-installationer, der passer til nøjagtig deres behov. Det er gennem et godt samarbejde og en tæt dialog til vores kunder at vi sikre kvaliteten, hvilket betyder at vi i dag har over 120 glade anmeldelser på Håndværker.dk med en gennemsnitlige score på 4.9. Hvis du søger en kompetent elektriker til opsætning af ladestander til din elbil, kan du derfor med ro i maven vælge os.

Vi har altid:

  • Fast, lav pris og høj kvalitet
  • Fokus på bæredygtige løsninger
  • Autoriseret og kompetente medarbejdere

Vi er stolte over at kunne tilbyde konkurrencedygtige priser på vores ydelser, uden at det går ud over kvaliteten. Desuden gør effektiv planlægning af arbejdet det muligt for os at eliminere tidsspild og gør, at vi får mest muligt ud af de timer du betaler os for.

Medlem af TEKNIQ

Kvalitet og kundepleje er nøgleordene for vores virksomhed. Derfor gør vores installatører også en dyd ud af at hjælpe dig med opsætning af ladestander til elbil – vi er nemlig ikke tilfredse, før du er. Som medlem af TEKNIQ tilbyder vi desuden en ekstra sikkerhed og tryghed for vores kunder, så du kan vide dig sikker ved, at du er garanteret et kvalitetsbevidst el-arbejde med garanti.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du har nogle spørgsmål i forbindelse med opsætning af ladestander til elbil, så er du mere end velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud til en skarp pris med på vejen. Vi rådgiver dig gerne frem til valget af den helt rigtige løsning for dig og dine behov.

Du kan ringe til os på telefon 92 260 260 eller sende en mail til info@gsr-teknik.dk. Alternativt kan du bruge kontaktformularen her på siden. Så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

FAQ

Ja, det kan ofte betale sig at investere i en ladestander til elbilen, især hvis du kører meget og gerne vil have bekvemmeligheden ved at kunne oplade derhjemme. En privat ladestander kan være mere omkostningseffektiv end at bruge offentlige ladestationer, og du kan ofte drage fordel af lavere elpriser om natten.

Desuden kan en hjemme-ladestander øge værdien af din bolig og gøre hverdagen nemmere ved at sikre, at din bil altid er fuldt opladet, når du har brug for den.

Hos GSR Teknik er vi certificerede og har omfattende erfaring med installation af ladestandere til elbiler. Vores certificeringer sikrer, at installationen udføres sikkert og i overensstemmelse med alle gældende regler og standarder.

Vi tilbyder personlig rådgivning og skræddersyede løsninger, der passer til dine specifikke behov og din bolig. Ved at vælge os får du ikke kun en professionel installation, men også support og service efterfølgende, så du altid kan få hjælp, hvis du har spørgsmål eller problemer med din ladestander.

Nej, det anbefales ikke at installere en ladestander til elbil selv. Installation af en ladestander kræver autorisation og skal udføres af en certificeret elektriker for at sikre, at det sker i overensstemmelse med de gældende sikkerhedsstandarder.

Forkert installation kan medføre alvorlige sikkerhedsrisici, herunder risiko for brand eller elektriske stød. Derfor er det vigtigt at få en professionel til at udføre arbejdet for at sikre, at installationen er både sikker og lovlig.

Strømafbrydelse

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Alt strømmen gik pludselig i lejligheden, og var ikke til at starte op igen. Stefan fra GSR Teknik rykkede straks ud og ordnede det hurtigt, professionelt og med et smil på læben. Jeg vil til enhver tid anbefale GRS Teknik hvis elektriciteten driller. Fem store stjerner herfra!

Udskiftning og reperation

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Jeg har haft fornøjelsen af GSR 3 gange nu. Udskiftning af stikkontakter, opsætning af nye og strøm til gamle. Top professionelt og en fornøjelse hver gang! Jeg anbefaler GSR til alle jeg kender, og vil anbefale dem til alle der har brug for hjælp med elektriciteten.

Udbedring af el-install

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Vi var under tidspres, grundet salg af lejlighed men GSR Teknik fandt alligevel tid til at hjælpe os trods de selv havde travlt. De var ude og lave el-syn – efterfølgende lavede de også udbedringerne. Stefan, Bjørn og Thomas var hurtige, serviceminded, dygtige og det er helt sikkert et firma vi vil benytte igen hvis der opstår et behov

Københavns foretrukne autoriseret el-installatør

Hvis du benytter dig af el- og vvs-virksomheder, der er medlem af TEKNIQ, er du dækket ind af en garantiordning.
TEKNIQs Garantiordning dækker omkostninger optil kr. 150.000 inkl. moms.

TEKNIQs garantiordning

Fokus på kvalitet

Vi har mange års erfaring med intelligente løsninger, energioptimering samt almene el-installationer, og vores fagligt kompetente medarbejdere leverer altid gode resultater, der er specielt tilpasset til den enkelte kundes ønsker og behov.

Faste lave priser

Et lavt driftsbudget i firmaet, giver os friheden til at konkurrere med et prisniveau, der er en del under gennemsnittet for elektrikere i København, og samtidig undgår vi at gå på kompromis med kvaliteten – tværtimod højner vi den!

5/5 stjerner på håndværker.dk

Det er gennem et godt samarbejde med vores kunder, at vi sikre, at kvaliteten er i orden, når vi færdiggør en opgave eller et projekt. Vi er her for at give vores kunder de bedste løsninger inden for el-installationer, der passer til deres behov. Derfor har vi 5/5 stjerner på håndværker.dk

Ring nu og få et tilbud på el-arbejde af høj kvalitet til en fair pris

Medarbejder portræt af Stefan
Medarbejder portræt af Bjørn
Medarbejder portræt af Rasmus

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den og give et bud.

Søger du en elektriker, der kan foretage el-opgaver på Sjælland, står vi hos GSR Teknik klar til at finde en løsning, som du vil få glæder af langt ud i fremtiden.
Har du spørgsmål til os, eller vil du gerne vide mere om, hvad vi kan gøre for netop dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon 92 260 260, e-mail: info@gsr-teknik.dk eller udfylde formularen her på siden.
Vi vil meget gerne tilbyde dig et uforpligtende tilbud og stille vores rådgivning til rådighed.

 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan
 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan