Ring nuYdelser

Adresse: Tømmerup Stationsvej 10, 2770 Kastrup · Tlf. 92 260 260 · Mail: info@gsr-teknik.dk · Man-fre dagtimer: Kl. 7.00-16.00 · Følg os på de sociale medier:      

Data og dørtelefonanlæg

Hos GSR-Teknik ApS kan vi tilbyde vores kunder alle former for installation og montering af kommunikation-, data- og teleanlæg.

Vi har hos GSR-Teknik mange års erfaring inden for vores fagområde og har i årenes løb varetaget og udført opgaver, store som små, for både privat – og erhvervskunder. Vi sørger for løbende at efteruddanne vores medarbejdere, så vi kan følge med teknologien, der er i konstant udvikling. Det betyder for vores kunder, at vi kan give sikre, moderne og nutidige løsninger i forbindelse med installering og montering af data og dørtelefonanlæg.

Vi kan bidrage med vores viden og erfaring med de opgaver, der følger med en installation af data- og dørtelefonanlæg med alt lige fra at trække kabler, lægge rør, opsætte stik til den endelige installation. Har vores kunder behov for løbende vedligeholdelse eller reparation af deres anlæg, kan vi hos GSR-Teknik give hurtige og effektive løsninger.

Der findes mange muligheder inden for data- og døranlæg, og det kan for mange mennesker være svært at finde en løsning, der passer specifikt til deres behov. Har vores kunder behov for rådgivning og en faglig vurdering, står vores medarbejdere til rådighed til at hjælpe.

Det er vores erfaring, at det er den bedste løsning for vores kunder at benytte sig af lokale leverandører og installatører, der er i dit nærområde. På den måde får vores kunder en kort leveringstid, og vi er hurtigt fremme, hvis der skulle opstå problemer med anlægget.

GSR-Teknik er beliggende på Amager Strandvej i København, hvilket giver os mulighed for hurtigt at komme frem i hele København og omegn. Mangler dit hjem eller din virksomhed løsninger inden for data- og dørtelefonanlæg, kan vi hos GSR-Teknik hjælpe dig til at finde en løsning, der passer til netop dine behov og ønsker.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til din situation eller du gerne vil have et uforpligtende tilbud fra os.

Kontakt os

Udfyld dine informationer og vi vil kontakte dig hurtigst muligt:





evt. billede af din opgave

GSR Teknik
GSR Teknik
Tømmerup Stationsvej 10
2770 Kastrup
Tel: 92 260 260
5 stjerner baserat på 75 anmeldelser på Håndværker.dk