Data og dørtelefonanlæg

Af professionelle el-installatører fra GSR-Teknik.

Data og dørtelefonanlæg

  • Fokus på kvalitet

  • 5/5 stjerner på håndværker.dk

  • Faste lave priser

GSR-Teknik ApS kan vi tilbyde vores kunder alle former for installation og montering af kommunikation-, data- og teleanlæg.

Vi har hos GSR-Teknik mange års erfaring inden for vores fagområde og har i årenes løb varetaget og udført opgaver, store som små, for både privat – og erhvervskunder. Vi sørger for løbende at efteruddanne vores medarbejdere, så vi kan følge med teknologien, der er i konstant udvikling. Det betyder for vores kunder, at vi kan give sikre, moderne og nutidige løsninger i forbindelse med installering og montering af data og dørtelefonanlæg.

Vi kan bidrage med vores viden og erfaring med de opgaver, der følger med en installation af data- og dørtelefonanlæg med alt lige fra at trække kabler, lægge rør, opsætte stik til den endelige installation. Har vores kunder behov for løbende vedligeholdelse eller reparation af deres anlæg, kan vi hos GSR-Teknik give hurtige og effektive løsninger.

Der findes mange muligheder inden for data- og døranlæg, og det kan for mange mennesker være svært at finde en løsning, der passer specifikt til deres behov. Har vores kunder behov for rådgivning og en faglig vurdering, står vores medarbejdere til rådighed til at hjælpe.

Det er vores erfaring, at det er den bedste løsning for vores kunder at benytte sig af lokale leverandører og installatører, der er i dit nærområde. På den måde får vores kunder en kort leveringstid, og vi er hurtigt fremme, hvis der skulle opstå problemer med anlægget.

GSR-Teknik er beliggende på Amager Strandvej i København, hvilket giver os mulighed for hurtigt at komme frem i hele København og omegn. Mangler dit hjem eller din virksomhed løsninger inden for data- og dørtelefonanlæg, kan vi hos GSR-Teknik hjælpe dig til at finde en løsning, der passer til netop dine behov og ønsker.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til din situation eller du gerne vil have et uforpligtende tilbud fra os.

Strømafbrydelse

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Alt strømmen gik pludselig i lejligheden, og var ikke til at starte op igen. Stefan fra GSR Teknik rykkede straks ud og ordnede det hurtigt, professionelt og med et smil på læben. Jeg vil til enhver tid anbefale GRS Teknik hvis elektriciteten driller. Fem store stjerner herfra!

Udskiftning og reperation

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Jeg har haft fornøjelsen af GSR 3 gange nu. Udskiftning af stikkontakter, opsætning af nye og strøm til gamle. Top professionelt og en fornøjelse hver gang! Jeg anbefaler GSR til alle jeg kender, og vil anbefale dem til alle der har brug for hjælp med elektriciteten.

Udbedring af el-install

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Vi var under tidspres, grundet salg af lejlighed men GSR Teknik fandt alligevel tid til at hjælpe os trods de selv havde travlt. De var ude og lave el-syn – efterfølgende lavede de også udbedringerne. Stefan, Bjørn og Thomas var hurtige, serviceminded, dygtige og det er helt sikkert et firma vi vil benytte igen hvis der opstår et behov

Københavns foretrukne autoriseret el-installatør

Hvis du benytter dig af el- og vvs-virksomheder, der er medlem af TEKNIQ, er du dækket ind af en garantiordning.
TEKNIQs Garantiordning dækker omkostninger optil kr. 150.000 inkl. moms.

TEKNIQs garantiordning

Fokus på kvalitet

Vi har mange års erfaring med intelligente løsninger, energioptimering samt almene el-installationer, og vores fagligt kompetente medarbejdere leverer altid gode resultater, der er specielt tilpasset til den enkelte kundes ønsker og behov.

Faste lave priser

Et lavt driftsbudget i firmaet, giver os friheden til at konkurrere med et prisniveau, der er en del under gennemsnittet for elektrikere i København, og samtidig undgår vi at gå på kompromis med kvaliteten – tværtimod højner vi den!

5/5 stjerner på håndværker.dk

Det er gennem et godt samarbejde med vores kunder, at vi sikre, at kvaliteten er i orden, når vi færdiggør en opgave eller et projekt. Vi er her for at give vores kunder de bedste løsninger inden for el-installationer, der passer til deres behov. Derfor har vi 5/5 stjerner på håndværker.dk

Ring nu og få et tilbud på el-arbejde af høj kvalitet til en fair pris

Medarbejder portræt af Stefan
Medarbejder portræt af Bjørn
Medarbejder portræt af Rasmus

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den og give et bud.

Søger du en elektriker, der kan foretage el-opgaver på Sjælland, står vi hos GSR Teknik klar til at finde en løsning, som du vil få glæder af langt ud i fremtiden.
Har du spørgsmål til os, eller vil du gerne vide mere om, hvad vi kan gøre for netop dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon 92 260 260, e-mail: info@gsr-teknik.dk eller udfylde formularen her på siden.
Vi vil meget gerne tilbyde dig et uforpligtende tilbud og stille vores rådgivning til rådighed.

 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan
 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan