Nybyg og renovering

– i privat- og erhvervssektoren

Nybyg og renovering

  • Fokus på kvalitet

  • 5/5 stjerner på håndværker.dk

  • Faste lave priser

Hos GSR-Teknik kan vi tilbyde vores kunder professionel udførelse af el-installationer i forbindelse med nybyg, renovering eller tilbygninger for både private og erhverv.

Hos GSR-Teknik har vi i mange år hjulpet vores kunder med autoriserede el-installationer i forbindelse med nybyg og renoveringer. I alle vores projekter, har vi altid haft fokus på at finde kvalitetsløsninger, der passer til vores kunders behov og ønsker.

Vi arbejder ud fra en værdi om, at åben kommunikation og tæt kontakt med vores kunder giver det bedste udgangspunkt for påbegyndelse af et projekt og det bedste endelige resultat. Vores kunder skulle gerne opleve, at vi er en virksomhed, der sætter fagligheden i fokus, og leverer et solidt stykke arbejde inden for den aftalte tidsramme.

Som el-installatør indgår vi ofte i tværfagligt samarbejde med andre håndværkere, når vi arbejder med renovering eller nybyg i privat- og erhvervssektoren. Her indgår vi gerne i samarbejdet tidligt i projektprocessen, da det giver os mulighed for at bidrage med rådgivning og vejledning til vores kunder, om de muligheder, der er til rådighed, og hvilke der passer til vores kunders behov og ønsker. Det sikrer en proces, der er velplanlagt fra begyndelse til slut.

Vi kan hos GSR-Teknik udføre en bred vifte inden for el-installationer i forbindelse med nybyg, renovering og tilbygning. Ønsker du et el-installationseftersyn, fejlfindinger af installationer, eller at vi skal foretage nye el-installationer, står vi klar til at varetage opgaven.

Søger du en autoriseret el-installatør til at udføre alle former for el-installation i forbindelse med nybyg og renovering i privat- og erhvervssektoren, kan vores kompetente medarbejdere bidrage med assistance til dit projekt – stort som småt. Er du i tvivl om, hvad der er den rigtige løsning for dig eller har du brug for vejledning, kan du altid kontakte os hos GSR-Teknik. Vi kan tilbyde faglig vurderinger og rådgivning og tilbyde et uforpligtende tilbud på en løsning til dine el-installationer.

Strømafbrydelse

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Alt strømmen gik pludselig i lejligheden, og var ikke til at starte op igen. Stefan fra GSR Teknik rykkede straks ud og ordnede det hurtigt, professionelt og med et smil på læben. Jeg vil til enhver tid anbefale GRS Teknik hvis elektriciteten driller. Fem store stjerner herfra!

Udskiftning og reperation

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Jeg har haft fornøjelsen af GSR 3 gange nu. Udskiftning af stikkontakter, opsætning af nye og strøm til gamle. Top professionelt og en fornøjelse hver gang! Jeg anbefaler GSR til alle jeg kender, og vil anbefale dem til alle der har brug for hjælp med elektriciteten.

Udbedring af el-install

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Vi var under tidspres, grundet salg af lejlighed men GSR Teknik fandt alligevel tid til at hjælpe os trods de selv havde travlt. De var ude og lave el-syn – efterfølgende lavede de også udbedringerne. Stefan, Bjørn og Thomas var hurtige, serviceminded, dygtige og det er helt sikkert et firma vi vil benytte igen hvis der opstår et behov

Københavns foretrukne autoriseret el-installatør

Hvis du benytter dig af el- og vvs-virksomheder, der er medlem af TEKNIQ, er du dækket ind af en garantiordning.
TEKNIQs Garantiordning dækker omkostninger optil kr. 150.000 inkl. moms.

TEKNIQs garantiordning

Fokus på kvalitet

Vi har mange års erfaring med intelligente løsninger, energioptimering samt almene el-installationer, og vores fagligt kompetente medarbejdere leverer altid gode resultater, der er specielt tilpasset til den enkelte kundes ønsker og behov.

Faste lave priser

Et lavt driftsbudget i firmaet, giver os friheden til at konkurrere med et prisniveau, der er en del under gennemsnittet for elektrikere i København, og samtidig undgår vi at gå på kompromis med kvaliteten – tværtimod højner vi den!

5/5 stjerner på håndværker.dk

Det er gennem et godt samarbejde med vores kunder, at vi sikre, at kvaliteten er i orden, når vi færdiggør en opgave eller et projekt. Vi er her for at give vores kunder de bedste løsninger inden for el-installationer, der passer til deres behov. Derfor har vi 5/5 stjerner på håndværker.dk

Ring nu og få et tilbud på el-arbejde af høj kvalitet til en fair pris

Medarbejder portræt af Stefan
Medarbejder portræt af Bjørn
Medarbejder portræt af Rasmus

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den og give et bud.

Søger du en elektriker, der kan foretage el-opgaver på Sjælland, står vi hos GSR Teknik klar til at finde en løsning, som du vil få glæder af langt ud i fremtiden.
Har du spørgsmål til os, eller vil du gerne vide mere om, hvad vi kan gøre for netop dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon 92 260 260, e-mail: info@gsr-teknik.dk eller udfylde formularen her på siden.
Vi vil meget gerne tilbyde dig et uforpligtende tilbud og stille vores rådgivning til rådighed.

 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan
 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan