Energioptimering

Og vejledning til en reducering af dit energiforbrug.

Energioptimering

  • Fokus på kvalitet

  • 5/5 stjerner på håndværker.dk

  • Faste lave priser

Hvornår har du sidst fået foretaget et energitjek af din bolig eller virksomhed?

Vi har i årenes løb hjulpet vores kunder med adskillige løsninger til energibesparelser både inden for privat og erhverv. Er du boligejer, leder af en institution eller ejer af kontor- og industribygninger, er der mange penge årligt at spare ved at få foretaget et energitjek.

Ved at spare på energiforbruget vil vores kunder opleve en forbedring af deres økonomi og samtidig være med til at skåne miljøet. Mindre energiforbrug betyder nemlig mindre CO2-udledning og færre omkostninger. Søger du en virksomhed, der kan hjælpe dig med at få foretaget et energitjek, er vi hos GSR-Teknik til rådighed med vores ekspertise inden for energioptimering.

Vi kan tilbyde vores kunder effektiv reducering af deres energiforbrug ved at rådgive og vejlede dig til tiltag, der giver store energibesparelser og sørge for, at du får mest ud af energien. I et samarbejde med os, vil du opleve, at vi finder løsninger, der kan mindske dit energiforbrug, som tager udgangspunkt i dine individuelle behov og ønsker for dit hjem eller din virksomhed.

Hos GSR-Teknik sikrer vi vores kunder realistiske energibesparelsesmuligheder, der passer til hver enkelt kundes situation. Det er i tæt samarbejde med vores kunder, at vi på bedste vis kan finde vedvarende og holdbare løsninger, der kan give besparelser for vores kunder. Og det er netop det, vi arbejder efter hos GSR-Teknik – høj imødekommenhed overfor vores kunder, højt service- og fagligt niveau og pålidelighed. Vi tror på, at det giver de bedste løsninger og resultater for vores kunder.

Vil du gerne have foretaget et energitjek af din bolig eller ejendom, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Har du spørgsmål til energioptimering eller søger du rådgivning om din boligs energiforbrug, står vi hos GSR-Teknik klar til at vejlede dig på bedste vis.

Strømafbrydelse

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Alt strømmen gik pludselig i lejligheden, og var ikke til at starte op igen. Stefan fra GSR Teknik rykkede straks ud og ordnede det hurtigt, professionelt og med et smil på læben. Jeg vil til enhver tid anbefale GRS Teknik hvis elektriciteten driller. Fem store stjerner herfra!

Udskiftning og reperation

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Jeg har haft fornøjelsen af GSR 3 gange nu. Udskiftning af stikkontakter, opsætning af nye og strøm til gamle. Top professionelt og en fornøjelse hver gang! Jeg anbefaler GSR til alle jeg kender, og vil anbefale dem til alle der har brug for hjælp med elektriciteten.

Udbedring af el-install

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Vi var under tidspres, grundet salg af lejlighed men GSR Teknik fandt alligevel tid til at hjælpe os trods de selv havde travlt. De var ude og lave el-syn – efterfølgende lavede de også udbedringerne. Stefan, Bjørn og Thomas var hurtige, serviceminded, dygtige og det er helt sikkert et firma vi vil benytte igen hvis der opstår et behov

Københavns foretrukne autoriseret el-installatør

Hvis du benytter dig af el- og vvs-virksomheder, der er medlem af TEKNIQ, er du dækket ind af en garantiordning.
TEKNIQs Garantiordning dækker omkostninger optil kr. 150.000 inkl. moms.

TEKNIQs garantiordning

Fokus på kvalitet

Vi har mange års erfaring med intelligente løsninger, energioptimering samt almene el-installationer, og vores fagligt kompetente medarbejdere leverer altid gode resultater, der er specielt tilpasset til den enkelte kundes ønsker og behov.

Faste lave priser

Et lavt driftsbudget i firmaet, giver os friheden til at konkurrere med et prisniveau, der er en del under gennemsnittet for elektrikere i København, og samtidig undgår vi at gå på kompromis med kvaliteten – tværtimod højner vi den!

5/5 stjerner på håndværker.dk

Det er gennem et godt samarbejde med vores kunder, at vi sikre, at kvaliteten er i orden, når vi færdiggør en opgave eller et projekt. Vi er her for at give vores kunder de bedste løsninger inden for el-installationer, der passer til deres behov. Derfor har vi 5/5 stjerner på håndværker.dk

Ring nu og få et tilbud på el-arbejde af høj kvalitet til en fair pris

Medarbejder portræt af Stefan
Medarbejder portræt af Bjørn
Medarbejder portræt af Rasmus

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den og give et bud.

Søger du en elektriker, der kan foretage el-opgaver på Sjælland, står vi hos GSR Teknik klar til at finde en løsning, som du vil få glæder af langt ud i fremtiden.
Har du spørgsmål til os, eller vil du gerne vide mere om, hvad vi kan gøre for netop dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon 92 260 260, e-mail: info@gsr-teknik.dk eller udfylde formularen her på siden.
Vi vil meget gerne tilbyde dig et uforpligtende tilbud og stille vores rådgivning til rådighed.

 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan
 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan