Ring nuYdelser

Adresse: Tømmerup Stationsvej 10, 2770 Kastrup · Tlf. 92 260 260 · Mail: info@gsr-teknik.dk · Man-fre dagtimer: Kl. 7.00-16.00 · Følg os på de sociale medier:      

Energioptimering

Hvornår har du sidst fået foretaget et energitjek af din bolig eller virksomhed? Hos GSR-Teknik kan vi vejlede dig til en reducering af dit energiforbrug.

Vi har i årenes løb hjulpet vores kunder med adskillige løsninger til energibesparelser både inden for privat og erhverv. Er du boligejer, leder af en institution eller ejer af kontor- og industribygninger, er der mange penge årligt at spare ved at få foretaget et energitjek.

Ved at spare på energiforbruget vil vores kunder opleve en forbedring af deres økonomi og samtidig være med til at skåne miljøet. Mindre energiforbrug betyder nemlig mindre CO2-udledning og færre omkostninger. Søger du en virksomhed, der kan hjælpe dig med at få foretaget et energitjek, er vi hos GSR-Teknik til rådighed med vores ekspertise inden for energioptimering.

Vi kan tilbyde vores kunder effektiv reducering af deres energiforbrug ved at rådgive og vejlede dig til tiltag, der giver store energibesparelser og sørge for, at du får mest ud af energien. I et samarbejde med os, vil du opleve, at vi finder løsninger, der kan mindske dit energiforbrug, som tager udgangspunkt i dine individuelle behov og ønsker for dit hjem eller din virksomhed.

Hos GSR-Teknik sikrer vi vores kunder realistiske energibesparelsesmuligheder, der passer til hver enkelt kundes situation. Det er i tæt samarbejde med vores kunder, at vi på bedste vis kan finde vedvarende og holdbare løsninger, der kan give besparelser for vores kunder. Og det er netop det, vi arbejder efter hos GSR-Teknik – høj imødekommenhed overfor vores kunder, højt service- og fagligt niveau og pålidelighed. Vi tror på, at det giver de bedste løsninger og resultater for vores kunder.

Vil du gerne have foretaget et energitjek af din bolig eller ejendom, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Har du spørgsmål til energioptimering eller søger du rådgivning om din boligs energiforbrug, står vi hos GSR-Teknik klar til at vejlede dig på bedste vis.

Kontakt os

Udfyld dine informationer og vi vil kontakte dig hurtigst muligt:

evt. billede af din opgave

GSR Teknik
GSR Teknik
Tømmerup Stationsvej 10
2770 Kastrup
Tel: 92 260 260
5 stjerner baserat på 75 anmeldelser på Håndværker.dk