Ring nuYdelser

Adresse: Tømmerup Stationsvej 10, 2770 Kastrup · Tlf. 92 260 260 · Mail: info@gsr-teknik.dk · Man-fre dagtimer: Kl. 7.00-16.00 · Følg os på de sociale medier:      

Miljø & Kvalitetskontrol

I en tid med stor fokus på miljøet, vælger vi selvfølgelig også at gøre vores for at arbejde målrettet mod konstante forbedringer, ved at:

  • Tilbyde og fremlægge kunden, energirigtige og bæredygtige løsninger
  • Affaldssortere for genanvendelse
  • Mindske vores materialespild
  • Reducere papirarbejde (gøre dette elektronisk)
  • Så vidt det er muligt at mindske CO2 udslippet

Vi arbejder løbende med at ajourføre os på dette område.

At tænke energirigtigt i jeres overvejelser for nybyg eller renovering har som regel også en økonomisk fordel – tit kan lette investeringer med kort tilbagebetalingstid give en samlet fremtidig besparelse i driften.

Kvalitetskontrol:

Henover sommeren 2014 blev SKS udfaset, til fordel for KLS-systemet.

GSR Teknik, ApS. sikrer den rigtige kvalitet i overensstemmelse med kundens behov og det lovpligtige kvalitetssystem, KLS (KvalitetsLedelsesSystem)

Vi udfylder og lagre altid en dokumenteret SKS/KLS over vores udførte el-arbejde (lagres i 10 år, efter afleveret opgave).

Dette er samtidig et krav, som fremgår af elinstallatørloven, og som skal være med til at kvalitetssikre arbejdet i virksomheden, for at opnå højst mulig elsikkerhed.

Det er vores pligt at de elinstallationer vi berører, leveres lovligt udført til kunden. Samt påpege ulovlige installationer vi måtte støde på!

Der er altid mulighed for at finde flere oplysninger om dette på sikkerhedstyrelsens hjemmeside, www.sik.dk – eller kontakte os for spørgsmål.

Kontakt os

Udfyld dine informationer og vi vil kontakte dig hurtigst muligt:

evt. billede af din opgave

GSR Teknik ApS

5 Stjerner baseret på 75 anmeldelser på Håndværker.dk