Ring nuYdelser

Adresse: Tømmerup Stationsvej 10, 2770 Kastrup · Tlf. 92 260 260 · Mail: info@gsr-teknik.dk · Man-fre dagtimer: Kl. 7.00-16.00 · Følg os på de sociale medier:      

Rådgivning og vejledning

Hos GSR-Teknik tilbyder vi uforpligtende rådgivning og vejledning angående alle former for el-installationer i Københavnsområdet, ring blot på 92 260 260 for en snak om hvad vi kan gøre for dig.

Selvom man er gør-det-selv-mand og vant til selv at fikse de fleste problemer i hjemmet, er el-arbejde ikke noget man bør tage let på. Er el-arbejdet ikke udført korrekt, kan det føre til alvorlige ulykker, i værste fald med døden til følge. El-arbejde skal derfor udføres af professionelle, der har gennemført en uddannelse indenfor faget og har det rigtige udstyr til at håndtere el-installationer på forsvarlig vis. Foretager du selv installationer i dit hjem, som senere brænder sammen og er skyld i ulykker, som fx brande, er du ikke berettiget til erstatning for skaderne, hvilket er endnu en grund til at overlade arbejdet til en certificeret elektriker.

Hos GSR udfører vi alle former for el-installationer hos både private og erhverv og med vores kompetente personale, kan du være helt sikker på, at alt bliver udført efter bogen. Vi går ikke før vi har sikret os, at installationerne i dit hjem opfylder alle udstedte sikkerhedskrav til el-installationer i Danmark.

Søger du en autoriseret el-installatør i Københavnsområdet, står vores personale klar til at hjælpe dig med råd og vejledning. Står du fx overfor køb eller salg af bolig, bør du sikre dig at alle installationer er både sikre og up-to-date og dette gøres bedst ved et el-eftersyn hos GSR-Teknik. Vi gennemgår alle installationer og giver vores professionelle vurdering af, hvilke forbedringer der evt. bør foretages.

Går du med tanker om at investere i et nyt sikkerhedssystem, men er du i tvivl om hvilken løsning, der vil egne sig bedst til din bolig, kan vi også hjælpe dig her. Vi tager et kig på din bolig og skræddersyer herefter et tilbud, der passer til lige netop dine behov.

Ingen spørgsmål er dumme, og intet problem for lille, hos GSR-Teknik står vi altid klar til at vejlede vores kunder, så de står tilbage med følelsen af at have modtaget den rette mængde information til at træffe de rigtige beslutninger angående el- eller sikkerhedsindstillinger i deres hjem.

Kontakt os

Udfyld dine informationer og vi vil kontakte dig hurtigst muligt:

evt. billede af din opgave

GSR Teknik
GSR Teknik
Tømmerup Stationsvej 10
2770 Kastrup
Tel: 92 260 260
5 stjerner baserat på 75 anmeldelser på Håndværker.dk