Rådgivning og vejledning

Vi tilbyder uforpligtende rådgivning og vejledning angående alle former for el-installationer i Københavnsområdet.

Rådgivning og vejledning

  • Fokus på kvalitet

  • 5/5 stjerner på håndværker.dk

  • Faste lave priser

Kontakt os i dag og modtag uforpligtende rådgivning og vejledning

Selvom man er gør-det-selv-mand og vant til selv at fikse de fleste problemer i hjemmet, er el-arbejde ikke noget man bør tage let på. Er el-arbejdet ikke udført korrekt, kan det føre til alvorlige ulykker, i værste fald med døden til følge. El-arbejde skal derfor udføres af professionelle, der har gennemført en uddannelse indenfor faget og har det rigtige udstyr til at håndtere el-installationer på forsvarlig vis. Foretager du selv installationer i dit hjem, som senere brænder sammen og er skyld i ulykker, som fx brande, er du ikke berettiget til erstatning for skaderne, hvilket er endnu en grund til at overlade arbejdet til en certificeret elektriker.

Hos GSR udfører vi alle former for el-installationer hos både private og erhverv og med vores kompetente personale, kan du være helt sikker på, at alt bliver udført efter bogen. Vi går ikke før vi har sikret os, at installationerne i dit hjem opfylder alle udstedte sikkerhedskrav til el-installationer i Danmark.

Søger du en autoriseret el-installatør i Københavnsområdet, står vores personale klar til at hjælpe dig med råd og vejledning. Står du fx overfor køb eller salg af bolig, bør du sikre dig at alle installationer er både sikre og up-to-date og dette gøres bedst ved et el-eftersyn hos GSR-Teknik. Vi gennemgår alle installationer og giver vores professionelle vurdering af, hvilke forbedringer der evt. bør foretages.

Går du med tanker om at investere i et nyt sikkerhedssystem, men er du i tvivl om hvilken løsning, der vil egne sig bedst til din bolig, kan vi også hjælpe dig her. Vi tager et kig på din bolig og skræddersyer herefter et tilbud, der passer til lige netop dine behov.

Ingen spørgsmål er dumme, og intet problem for lille, hos GSR-Teknik står vi altid klar til at vejlede vores kunder, så de står tilbage med følelsen af at have modtaget den rette mængde information til at træffe de rigtige beslutninger angående el- eller sikkerhedsindstillinger i deres hjem.

Strømafbrydelse

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Alt strømmen gik pludselig i lejligheden, og var ikke til at starte op igen. Stefan fra GSR Teknik rykkede straks ud og ordnede det hurtigt, professionelt og med et smil på læben. Jeg vil til enhver tid anbefale GRS Teknik hvis elektriciteten driller. Fem store stjerner herfra!

Udskiftning og reperation

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Jeg har haft fornøjelsen af GSR 3 gange nu. Udskiftning af stikkontakter, opsætning af nye og strøm til gamle. Top professionelt og en fornøjelse hver gang! Jeg anbefaler GSR til alle jeg kender, og vil anbefale dem til alle der har brug for hjælp med elektriciteten.

Udbedring af el-install

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Vi var under tidspres, grundet salg af lejlighed men GSR Teknik fandt alligevel tid til at hjælpe os trods de selv havde travlt. De var ude og lave el-syn – efterfølgende lavede de også udbedringerne. Stefan, Bjørn og Thomas var hurtige, serviceminded, dygtige og det er helt sikkert et firma vi vil benytte igen hvis der opstår et behov

Københavns foretrukne autoriseret el-installatør

Hvis du benytter dig af el- og vvs-virksomheder, der er medlem af TEKNIQ, er du dækket ind af en garantiordning.
TEKNIQs Garantiordning dækker omkostninger optil kr. 150.000 inkl. moms.

TEKNIQs garantiordning

Fokus på kvalitet

Vi har mange års erfaring med intelligente løsninger, energioptimering samt almene el-installationer, og vores fagligt kompetente medarbejdere leverer altid gode resultater, der er specielt tilpasset til den enkelte kundes ønsker og behov.

Faste lave priser

Et lavt driftsbudget i firmaet, giver os friheden til at konkurrere med et prisniveau, der er en del under gennemsnittet for elektrikere i København, og samtidig undgår vi at gå på kompromis med kvaliteten – tværtimod højner vi den!

5/5 stjerner på håndværker.dk

Det er gennem et godt samarbejde med vores kunder, at vi sikre, at kvaliteten er i orden, når vi færdiggør en opgave eller et projekt. Vi er her for at give vores kunder de bedste løsninger inden for el-installationer, der passer til deres behov. Derfor har vi 5/5 stjerner på håndværker.dk

Ring nu og få et tilbud på el-arbejde af høj kvalitet til en fair pris

Medarbejder portræt af Stefan
Medarbejder portræt af Bjørn
Medarbejder portræt af Rasmus

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den og give et bud.

Søger du en elektriker, der kan foretage el-opgaver på Sjælland, står vi hos GSR Teknik klar til at finde en løsning, som du vil få glæder af langt ud i fremtiden.
Har du spørgsmål til os, eller vil du gerne vide mere om, hvad vi kan gøre for netop dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon 92 260 260, e-mail: info@gsr-teknik.dk eller udfylde formularen her på siden.
Vi vil meget gerne tilbyde dig et uforpligtende tilbud og stille vores rådgivning til rådighed.

 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan
 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan