Ring nuYdelser

Adresse: Tømmerup Stationsvej 10, 2770 Kastrup · Tlf. 92 260 260 · Mail: info@gsr-teknik.dk · Man-fre dagtimer: Kl. 7.00-16.00 · Følg os på de sociale medier:      

Alarm og overvågning

Vil du gerne sikre din bolig eller virksomhed mod uvelkomne gæster, kan vi hos GSR-Teknik finde et sikkerhedssystem, der passer til dine behov.

Vi kan hos GSR-teknik tilbyde vores kunder autoriseret installation og montering af sikkerhedsløsninger for både private og erhvervskunder. Med mange års erfaring og løbende efteruddannelse af vores medarbejdere får du i et samarbejde med os professionelle løsninger af høj kvalitet inden for alarm og overvågning.

Det er vigtigt for os at levere et solidt stykke arbejde for vores kunder, hvor et højt service niveau og faglighed er omdrejningspunktet til at give de bedste resultater. Derfor holder vi os løbende opdateret inden for vores fag ved at gennemgå diverse kurser og uddannelser blandt andet inden for alarm-og indbrudssystemer. På den måde sikrer vi, at vi følger med den teknologiske udvikling, og dermed kan give vores kunder de bedste og mest nutidige løsninger inden for alarm og overvågning.

Vi arbejder ud fra værdierne om at levere gode og holdbare resultater og løsninger for vores kunder med et højt service niveau. Det er afgørende for os, at vores kunder er tilfredse med vores arbejde, og vi har derfor fokus på kundeservice og åben kommunikation i ethvert samarbejde vi indgår i.

At investere i alarm og overvågning til dit hjem eller din virksomhed har en præventiv effekt på uvelkomne gæster. Ved at højne sikkerheden ved installering af alarm eller overvågning opnås en tryghed omkring dit hjem eller din virksomhed.

Har du behov for at optimere din sikkerhed, men er i tvivl om, hvad din situation kræver af systemer, kan vi hos GSR-Teknik hjælpe dig. Vi tilbyder alle vores kunder rådgivning og vejledning inden for montering af sikkerhedssystemer, der er tilpasset dine behov. Ved at gennemgå, hvilke risici din bolig eller virksomhed står overfor kan vi give vores kunder et skræddersyet tilbud.

Kontakt os i dag for en samtale om dine behov for sikkerhedsløsninger og et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Udfyld dine informationer og vi vil kontakte dig hurtigst muligt:

evt. billede af din opgave

GSR Teknik
GSR Teknik
Tømmerup Stationsvej 10
2770 Kastrup
Tel: 92 260 260
5 stjerner baserat på 75 anmeldelser på Håndværker.dk