Alarm og overvågning

Sikkerhedssystem der passer til dine behov.

Alarm og overvågning

  • Fokus på kvalitet

  • 5/5 stjerner på håndværker.dk

  • Faste lave priser

Vil du gerne sikre din bolig eller virksomhed mod uvelkomne gæster, kan vi hos GSR-Teknik finde et.

Vi kan hos GSR-teknik tilbyde vores kunder autoriseret installation og montering af sikkerhedsløsninger for både private og erhvervskunder. Med mange års erfaring og løbende efteruddannelse af vores medarbejdere får du i et samarbejde med os professionelle løsninger af høj kvalitet inden for alarm og overvågning.

Det er vigtigt for os at levere et solidt stykke arbejde for vores kunder, hvor et højt service niveau og faglighed er omdrejningspunktet til at give de bedste resultater. Derfor holder vi os løbende opdateret inden for vores fag ved at gennemgå diverse kurser og uddannelser blandt andet inden for alarm-og indbrudssystemer. På den måde sikrer vi, at vi følger med den teknologiske udvikling, og dermed kan give vores kunder de bedste og mest nutidige løsninger inden for alarm og overvågning.

Vi arbejder ud fra værdierne om at levere gode og holdbare resultater og løsninger for vores kunder med et højt service niveau. Det er afgørende for os, at vores kunder er tilfredse med vores arbejde, og vi har derfor fokus på kundeservice og åben kommunikation i ethvert samarbejde vi indgår i.

At investere i alarm og overvågning til dit hjem eller din virksomhed har en præventiv effekt på uvelkomne gæster. Ved at højne sikkerheden ved installering af alarm eller overvågning opnås en tryghed omkring dit hjem eller din virksomhed.

Har du behov for at optimere din sikkerhed, men er i tvivl om, hvad din situation kræver af systemer, kan vi hos GSR-Teknik hjælpe dig. Vi tilbyder alle vores kunder rådgivning og vejledning inden for montering af sikkerhedssystemer, der er tilpasset dine behov. Ved at gennemgå, hvilke risici din bolig eller virksomhed står overfor kan vi give vores kunder et skræddersyet tilbud.

Kontakt os i dag for en samtale om dine behov for sikkerhedsløsninger og et uforpligtende tilbud.

Strømafbrydelse

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Alt strømmen gik pludselig i lejligheden, og var ikke til at starte op igen. Stefan fra GSR Teknik rykkede straks ud og ordnede det hurtigt, professionelt og med et smil på læben. Jeg vil til enhver tid anbefale GRS Teknik hvis elektriciteten driller. Fem store stjerner herfra!

Udskiftning og reperation

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Jeg har haft fornøjelsen af GSR 3 gange nu. Udskiftning af stikkontakter, opsætning af nye og strøm til gamle. Top professionelt og en fornøjelse hver gang! Jeg anbefaler GSR til alle jeg kender, og vil anbefale dem til alle der har brug for hjælp med elektriciteten.

Udbedring af el-install

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Vi var under tidspres, grundet salg af lejlighed men GSR Teknik fandt alligevel tid til at hjælpe os trods de selv havde travlt. De var ude og lave el-syn – efterfølgende lavede de også udbedringerne. Stefan, Bjørn og Thomas var hurtige, serviceminded, dygtige og det er helt sikkert et firma vi vil benytte igen hvis der opstår et behov

Københavns foretrukne autoriseret el-installatør

Hvis du benytter dig af el- og vvs-virksomheder, der er medlem af TEKNIQ, er du dækket ind af en garantiordning.
TEKNIQs Garantiordning dækker omkostninger optil kr. 150.000 inkl. moms.

TEKNIQs garantiordning

Fokus på kvalitet

Vi har mange års erfaring med intelligente løsninger, energioptimering samt almene el-installationer, og vores fagligt kompetente medarbejdere leverer altid gode resultater, der er specielt tilpasset til den enkelte kundes ønsker og behov.

Faste lave priser

Et lavt driftsbudget i firmaet, giver os friheden til at konkurrere med et prisniveau, der er en del under gennemsnittet for elektrikere i København, og samtidig undgår vi at gå på kompromis med kvaliteten – tværtimod højner vi den!

5/5 stjerner på håndværker.dk

Det er gennem et godt samarbejde med vores kunder, at vi sikre, at kvaliteten er i orden, når vi færdiggør en opgave eller et projekt. Vi er her for at give vores kunder de bedste løsninger inden for el-installationer, der passer til deres behov. Derfor har vi 5/5 stjerner på håndværker.dk

Ring nu og få et tilbud på el-arbejde af høj kvalitet til en fair pris

Medarbejder portræt af Stefan
Medarbejder portræt af Bjørn
Medarbejder portræt af Rasmus

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den og give et bud.

Søger du en elektriker, der kan foretage el-opgaver på Sjælland, står vi hos GSR Teknik klar til at finde en løsning, som du vil få glæder af langt ud i fremtiden.
Har du spørgsmål til os, eller vil du gerne vide mere om, hvad vi kan gøre for netop dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon 92 260 260, e-mail: info@gsr-teknik.dk eller udfylde formularen her på siden.
Vi vil meget gerne tilbyde dig et uforpligtende tilbud og stille vores rådgivning til rådighed.

 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan
 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan