Bygningsautomatik: Intelligent styring

Professionelle el-installatører hos GSR-Teknik udføre arbejdet.

Bygningsautomatik: Intelligent styring

  • Fokus på kvalitet

  • 5/5 stjerner på håndværker.dk

  • Faste lave priser

Københavns foretrukne autoriseret el-installatør

Intelligent styring også kendt under betegnelsen bygningsautomatik, indebærer et styresystem, hvor flere komponenter i en bolig samarbejder. Det er ofte funktionaliteter som indeklima og belysning, der kan kontrolleres inden for blandt andet tidsperioder eller automatik, når der er aktivitet i bygningen eller hjemmet.

Hos GSR-Teknik kan vi samle alle dine installationer i dit hjem eller virksomhed i et samlet styresystem. Det er en simpel metode til at få overblik over de forskellige funktioner, du har i dit hjem og forenkle styringen, så du kan undlade en masse forskellige komponenter.

At foretage denne ændring er en effektiv metode til at energibesparelser og en bæredygtig løsning at reducere det høje energiforbrug. Med KNX og IHC kan vi installere et styresystem, der blandt andet kan kontrollere:

  • Belysning
  • Ventilation
  • Aircondition
  • Opvarmning
  • Overvågning
  • Energistyring
  • Vandstyring

For eksempel kan vi give dig en intelligent løsning til styresystem over din bolig eller ejendoms lys og varme forbrug. Her er det muligt at indstille begge dele efter tidsbestemte perioder eller efter aktiviteter. Det betyder, at der ikke bruges unødig energi på oplysning på tidspunkter, hvor det ikke er nødvendigt.

Alle styresystemer kan indstilles individuelt, hvilket giver os mulighed for at tilbyde vores kunder et skræddersyet system, der passer præcis til de enkelte behov. Mulighederne er uendelige, og vi er hos GSR-Teknik klar til at rådgive og vejlede vores kunder til en løsning, der kan give store besparelser hvert år.

Vi har hos GSR-Teknik mange års erfaring med en lang række opgaver inden for autoriseret el-installation, og vi har dermed fået kompetencer og faglig viden om de forskellige løsninger der eksisterer inden for intelligent styring.

Vil du gerne vide mere om, hvordan vi kan mindske dit energiforbrug eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på et styresystem, der passer til dine behov, kan du altid kontakte os.

Strømafbrydelse

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Alt strømmen gik pludselig i lejligheden, og var ikke til at starte op igen. Stefan fra GSR Teknik rykkede straks ud og ordnede det hurtigt, professionelt og med et smil på læben. Jeg vil til enhver tid anbefale GRS Teknik hvis elektriciteten driller. Fem store stjerner herfra!

Udskiftning og reperation

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Jeg har haft fornøjelsen af GSR 3 gange nu. Udskiftning af stikkontakter, opsætning af nye og strøm til gamle. Top professionelt og en fornøjelse hver gang! Jeg anbefaler GSR til alle jeg kender, og vil anbefale dem til alle der har brug for hjælp med elektriciteten.

Udbedring af el-install

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Vi var under tidspres, grundet salg af lejlighed men GSR Teknik fandt alligevel tid til at hjælpe os trods de selv havde travlt. De var ude og lave el-syn – efterfølgende lavede de også udbedringerne. Stefan, Bjørn og Thomas var hurtige, serviceminded, dygtige og det er helt sikkert et firma vi vil benytte igen hvis der opstår et behov

Københavns foretrukne autoriseret el-installatør

Hvis du benytter dig af el- og vvs-virksomheder, der er medlem af TEKNIQ, er du dækket ind af en garantiordning.
TEKNIQs Garantiordning dækker omkostninger optil kr. 150.000 inkl. moms.

TEKNIQs garantiordning

Fokus på kvalitet

Vi har mange års erfaring med intelligente løsninger, energioptimering samt almene el-installationer, og vores fagligt kompetente medarbejdere leverer altid gode resultater, der er specielt tilpasset til den enkelte kundes ønsker og behov.

Faste lave priser

Et lavt driftsbudget i firmaet, giver os friheden til at konkurrere med et prisniveau, der er en del under gennemsnittet for elektrikere i København, og samtidig undgår vi at gå på kompromis med kvaliteten – tværtimod højner vi den!

5/5 stjerner på håndværker.dk

Det er gennem et godt samarbejde med vores kunder, at vi sikre, at kvaliteten er i orden, når vi færdiggør en opgave eller et projekt. Vi er her for at give vores kunder de bedste løsninger inden for el-installationer, der passer til deres behov. Derfor har vi 5/5 stjerner på håndværker.dk

Ring nu og få et tilbud på el-arbejde af høj kvalitet til en fair pris

Medarbejder portræt af Stefan
Medarbejder portræt af Bjørn
Medarbejder portræt af Rasmus

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den og give et bud.

Søger du en elektriker, der kan foretage el-opgaver på Sjælland, står vi hos GSR Teknik klar til at finde en løsning, som du vil få glæder af langt ud i fremtiden.
Har du spørgsmål til os, eller vil du gerne vide mere om, hvad vi kan gøre for netop dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon 92 260 260, e-mail: info@gsr-teknik.dk eller udfylde formularen her på siden.
Vi vil meget gerne tilbyde dig et uforpligtende tilbud og stille vores rådgivning til rådighed.

 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan
 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan