Ring nuYdelser

Adresse: Tømmerup Stationsvej 10, 2770 Kastrup · Tlf. 92 260 260 · Mail: info@gsr-teknik.dk · Man-fre dagtimer: Kl. 7.00-16.00 · Følg os på de sociale medier:      

El-installatør København

GSR-teknik har et mål, der lyder på at være Københavns mest foretrukne Aut. el-installatør til både private og erhverv i København. Vi er en ambitiøs virksomhed, hvis medarbejdere er kendt for at levere gode, sikre resultater, og derfor mener vi også i allerhøjeste grad, at vores mål er realistisk.

Vores medarbejdere er alle veluddannede, og har udover el-installatøruddannelsen eller elektrikeruddannelsen også overbygninger i kommunikation, sikring og bygningsautomatik, så de kan tilbyde dig den bedst mulige service i Københavnsområdet.

Vores el-installatører planlægger, leder og udfører både store og små opgaver indenfor el-installation i København. Alle vores installationer er selvfølgelig autoriserede og kvalitetssikrede, og vi sørger altid for, at alle bestemmelser bliver overholdt, så du kan være sikker på, at vores arbejde bliver udført på forsvarlig vis – stærkstrøm er nemlig ikke noget man spøger med!

Vi arbejder med forsyning af elektricitet og sørger selvfølgelig også for, at installationerne fungerer optimalt efterfølgende. Vi arbejder rutineret med selv den mest avancerede teknologi, men sørger altid for at inddrage dig i projektet i et mindre teknisk sprog, så du kan følge med i arbejdsprocessen. Sikkerhed og kundekontakt er nøgleord, når det gælder arbejde med el-installationer hos GSR-teknik.

Er du på udkig efter et professionelt og nytænkende firma, der kan lede og installere dine el-løsninger, varetage driften af dine nuværende systemer eller komme med et kompetent sikkerhedstjek af din bolig eller virksomhed, så er GSR-Teknik altså firmaet for dig.

Kontakt os

Udfyld dine informationer og vi vil kontakte dig hurtigst muligt:

evt. billede af din opgave

GSR Teknik
GSR Teknik
Tømmerup Stationsvej 10
2770 Kastrup
Tel: 92 260 260
4,9 stjerner baserat på 70 anmeldelser på Håndværker.dk