El-installatør i København

Der er kendt for at levere gode og sikre resultater.

El-installatør i København

  • Fokus på kvalitet

  • 5/5 stjerner på håndværker.dk

  • Faste lave priser

Københavns foretrukne autoriseret el-installatør

GSR-teknik har et mål, der lyder på at være Københavns mest foretrukne Aut. el-installatør til både private og erhverv i København. Vi er en ambitiøs virksomhed, hvis medarbejdere er kendt for at levere gode, sikre resultater, og derfor mener vi også i allerhøjeste grad, at vores mål er realistisk.

Vores medarbejdere er alle veluddannede, og har udover el-installatøruddannelsen eller elektrikeruddannelsen også overbygninger i kommunikation, sikring og bygningsautomatik, så de kan tilbyde dig den bedst mulige service i Københavnsområdet.

Vores el-installatører planlægger, leder og udfører både store og små opgaver indenfor el-installation i København. Alle vores installationer er selvfølgelig autoriserede og kvalitetssikrede, og vi sørger altid for, at alle bestemmelser bliver overholdt, så du kan være sikker på, at vores arbejde bliver udført på forsvarlig vis – stærkstrøm er nemlig ikke noget man spøger med!

Vi arbejder med forsyning af elektricitet og sørger selvfølgelig også for, at installationerne fungerer optimalt efterfølgende. Vi arbejder rutineret med selv den mest avancerede teknologi, men sørger altid for at inddrage dig i projektet i et mindre teknisk sprog, så du kan følge med i arbejdsprocessen. Sikkerhed og kundekontakt er nøgleord, når det gælder arbejde med el-installationer hos GSR-teknik.

Er du på udkig efter et professionelt og nytænkende firma, der kan lede og installere dine el-løsninger, varetage driften af dine nuværende systemer eller komme med et kompetent sikkerhedstjek af din bolig eller virksomhed, så er GSR-Teknik altså firmaet for dig.

Strømafbrydelse

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Alt strømmen gik pludselig i lejligheden, og var ikke til at starte op igen. Stefan fra GSR Teknik rykkede straks ud og ordnede det hurtigt, professionelt og med et smil på læben. Jeg vil til enhver tid anbefale GRS Teknik hvis elektriciteten driller. Fem store stjerner herfra!

Udskiftning og reperation

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Jeg har haft fornøjelsen af GSR 3 gange nu. Udskiftning af stikkontakter, opsætning af nye og strøm til gamle. Top professionelt og en fornøjelse hver gang! Jeg anbefaler GSR til alle jeg kender, og vil anbefale dem til alle der har brug for hjælp med elektriciteten.

Udbedring af el-install

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Vi var under tidspres, grundet salg af lejlighed men GSR Teknik fandt alligevel tid til at hjælpe os trods de selv havde travlt. De var ude og lave el-syn – efterfølgende lavede de også udbedringerne. Stefan, Bjørn og Thomas var hurtige, serviceminded, dygtige og det er helt sikkert et firma vi vil benytte igen hvis der opstår et behov

Københavns foretrukne autoriseret el-installatør

Hvis du benytter dig af el- og vvs-virksomheder, der er medlem af TEKNIQ, er du dækket ind af en garantiordning.
TEKNIQs Garantiordning dækker omkostninger optil kr. 150.000 inkl. moms.

TEKNIQs garantiordning

Fokus på kvalitet

Vi har mange års erfaring med intelligente løsninger, energioptimering samt almene el-installationer, og vores fagligt kompetente medarbejdere leverer altid gode resultater, der er specielt tilpasset til den enkelte kundes ønsker og behov.

Faste lave priser

Et lavt driftsbudget i firmaet, giver os friheden til at konkurrere med et prisniveau, der er en del under gennemsnittet for elektrikere i København, og samtidig undgår vi at gå på kompromis med kvaliteten – tværtimod højner vi den!

5/5 stjerner på håndværker.dk

Det er gennem et godt samarbejde med vores kunder, at vi sikre, at kvaliteten er i orden, når vi færdiggør en opgave eller et projekt. Vi er her for at give vores kunder de bedste løsninger inden for el-installationer, der passer til deres behov. Derfor har vi 5/5 stjerner på håndværker.dk

Ring nu og få et tilbud på el-arbejde af høj kvalitet til en fair pris

Medarbejder portræt af Stefan
Medarbejder portræt af Bjørn
Medarbejder portræt af Rasmus

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den og give et bud.

Søger du en elektriker, der kan foretage el-opgaver på Sjælland, står vi hos GSR Teknik klar til at finde en løsning, som du vil få glæder af langt ud i fremtiden.
Har du spørgsmål til os, eller vil du gerne vide mere om, hvad vi kan gøre for netop dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon 92 260 260, e-mail: info@gsr-teknik.dk eller udfylde formularen her på siden.
Vi vil meget gerne tilbyde dig et uforpligtende tilbud og stille vores rådgivning til rådighed.

 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan
 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan