Service i privat- og erhvervssektoren

Løbende service der sikrer dig installationer der lever op til gældende lovkrav.

Service i privat- og erhvervssektoren

  • Fokus på kvalitet

  • 5/5 stjerner på håndværker.dk

  • Faste lave priser

Et fast samarbejde med GSR-Teknik kan sikre, at der løbende foretages el-tjek af din virksomheds el-installationer, og at alle installationer lever op til gældende lovkrav.

Hos GSR-Teknik vil vi gerne tilbyde vores kunder i privat-og erhvervssektoren en fast servicekontrakt. Med en servicekontrakt kan vi løbende holde øje med alle el-installationer i din virksomhed, så vi kan identificere eventuelle problematikker og udfordringer, inden de udvikler sig til skader eller fejl. Aftalen laves i samarbejde med dig, og udformes på baggrund af virksomhedens størrelse og opgavens omfang.

På baggrund af dine behov og ønsker for samarbejdet, og vores faglige vurdering af din virksomheds el-systemer, indgår vi i et samarbejde, hvor vi varetager virksomhedens el-tjek til en fast pris. Skulle der opstå problemer mellem vores besøg, vil vores aftale altid inkludere, at vi kommer ud og efterser samt udbedre problemet med det samme.

I en aftale med GSR-Teknik kan vi forsikre alle vores kunder om, at vi altid leverer et solidt stykke arbejde. Det er vigtigt for os, at vores arbejde repræsenterer det vi er, og det vi kan – og derfor sørger vi for, at det altid er i orden. Vores medarbejdere har mange års erfaring som autoriserede elektrikere og udvikler sig løbende gennem efteruddannelse, så de kan levere professionelle el-løsninger af høj kvalitet.

Indgår du i et samarbejde med os, kan du sørge for, at der altid er overblik over din virksomheds el-installationer. Vi hos GSR-Teknik vil bevare overblikket og sikre, at alle installationer jævnligt tjekkes og der løbende følges op. Derudover kan vi stå for alle fremtidige installationer, der lever op til vores høje standarder og gældende lovkrav.

Vi vil meget gerne give dig et uforpligtende tilbud for en fast aftale med din virksomhed. Ring til os i dag på 92 260 260 eller udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op.

Strømafbrydelse

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Alt strømmen gik pludselig i lejligheden, og var ikke til at starte op igen. Stefan fra GSR Teknik rykkede straks ud og ordnede det hurtigt, professionelt og med et smil på læben. Jeg vil til enhver tid anbefale GRS Teknik hvis elektriciteten driller. Fem store stjerner herfra!

Udskiftning og reperation

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Jeg har haft fornøjelsen af GSR 3 gange nu. Udskiftning af stikkontakter, opsætning af nye og strøm til gamle. Top professionelt og en fornøjelse hver gang! Jeg anbefaler GSR til alle jeg kender, og vil anbefale dem til alle der har brug for hjælp med elektriciteten.

Udbedring af el-install

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Vi var under tidspres, grundet salg af lejlighed men GSR Teknik fandt alligevel tid til at hjælpe os trods de selv havde travlt. De var ude og lave el-syn – efterfølgende lavede de også udbedringerne. Stefan, Bjørn og Thomas var hurtige, serviceminded, dygtige og det er helt sikkert et firma vi vil benytte igen hvis der opstår et behov

Københavns foretrukne autoriseret el-installatør

Hvis du benytter dig af el- og vvs-virksomheder, der er medlem af TEKNIQ, er du dækket ind af en garantiordning.
TEKNIQs Garantiordning dækker omkostninger optil kr. 150.000 inkl. moms.

TEKNIQs garantiordning

Fokus på kvalitet

Vi har mange års erfaring med intelligente løsninger, energioptimering samt almene el-installationer, og vores fagligt kompetente medarbejdere leverer altid gode resultater, der er specielt tilpasset til den enkelte kundes ønsker og behov.

Faste lave priser

Et lavt driftsbudget i firmaet, giver os friheden til at konkurrere med et prisniveau, der er en del under gennemsnittet for elektrikere i København, og samtidig undgår vi at gå på kompromis med kvaliteten – tværtimod højner vi den!

5/5 stjerner på håndværker.dk

Det er gennem et godt samarbejde med vores kunder, at vi sikre, at kvaliteten er i orden, når vi færdiggør en opgave eller et projekt. Vi er her for at give vores kunder de bedste løsninger inden for el-installationer, der passer til deres behov. Derfor har vi 5/5 stjerner på håndværker.dk

Ring nu og få et tilbud på el-arbejde af høj kvalitet til en fair pris

Medarbejder portræt af Stefan
Medarbejder portræt af Bjørn
Medarbejder portræt af Rasmus

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den og give et bud.

Søger du en elektriker, der kan foretage el-opgaver på Sjælland, står vi hos GSR Teknik klar til at finde en løsning, som du vil få glæder af langt ud i fremtiden.
Har du spørgsmål til os, eller vil du gerne vide mere om, hvad vi kan gøre for netop dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon 92 260 260, e-mail: info@gsr-teknik.dk eller udfylde formularen her på siden.
Vi vil meget gerne tilbyde dig et uforpligtende tilbud og stille vores rådgivning til rådighed.

 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan
 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan