El-eftersyn

Står du over for enten køb eller salg af bolig, bør du få foretaget et lovpligtigt el-eftersyn hos GSR Teknik

El-eftersyn

 • Fokus på kvalitet

 • 5/5 stjerner på håndværker.dk

 • Faste lave priser

Undgår ubehagelige overraskelser og udgifter

Bestil et el-tjek i dag

Et el-eftersyn
Også kaldet et el-tjek, er en undersøgelse og kontrol af alle elektriske installationer i dit hjem. Denne undersøgelse munder ud i en autoriseret el-installationsrapport, som afgør hvorvidt installationerne er sikre, eller om der skal foretages ændringer for at forbedre funktion og sikkerhed.

 • Eksempel på el-eftersyn / el-tjek
  1.000 kr.
  inkl. moms
  Få et el-eftersyn af din bolig.

Prisen på et el-tjek er inkl. moms., uden skjulte gebyrer eller merudgifter og altid udført af en autoriseret el-installatør

Hos GSR Teknik udføres el-eftersynene af autoriserede el-installatører med stor faglig kompetence. Mange danskere har ulovlige installationer i deres hjem – uden at være klar over det – men medarbejderne hos GSR Teknik har mange års erfaring med el-eftersyn, og ved derfor lige præcis, hvad de skal kigge efter.

Vi er fuldt ud bekendt med de faresignaler, der afslører dårligt udførte, eller ligefrem farlige, installationer.

Ansvar som husejer – husk el-tjek
Som potentiel husejer er det dit ansvar, at sikre dig, at husets el-installationer er både funktionsdygtige og lovlige, før du overtager boligen. Hvis ikke du sørger for dette, kan du risikere, at skulle stå til ansvar for farlige installationer, du aldrig har haft noget at gøre med, hvilket desværre kan blive en dyr affære.

Et el-eftersyn udført af GSR Teknik indeholder bl.a. et grundigt eftersyn af alle dine el-installationer samt en undersøgelse og adskillelse af din el-tavle, så du én gang for alle kan få vished for dit hus’ sikkerhed. Farlige el-installationer er hvert år skyld i flere brande og alvorlige stød, så jo før du får udført eftersynet jo bedre!

Særligt i huse af ældre dato, er der stor risiko for at el-installationerne enten ikke er lavet ordentligt eller ikke længere lever op til Sikkerhedsstyrelsens høje krav. Vi udfører nemlig altid en lovpligtig Kvalitetledelsessystem (KLS), så du kan sove trygt, uden at skulle frygte for at dine elektriske installationer bryder ud i brand.

Vores priser på el-eftersyn er inkl. moms., uden skjulte gebyrer eller merudgifter og altid udført af en autoriseret el-installatør. Med et el-eftersyn foretaget af GSR Teknik, kan du være helt sikker på, at kvaliteten af vores arbejde er i top.

 • Eksempel på el-eftersyn / el-tjek
  950 kr.
  inkl. moms
  Få et el-eftersyn af din bolig.

Betal med MobilePay

Hurtig og nem betaling
Hos GSR Teknik gør vi det lidt lettere for dig. Du har nemlig mulighed for at betale regningen med MobilePay lige efter vi har foretaget f.eks. et serviceeftersyn hos dig. Betaler du med MobilePay modtager du ovenikøbet kvittering, rapport og prisoverslag med det samme.

Vi glæder os til at hjælpe dig med dine el-opgaver.

Strømafbrydelse

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Alt strømmen gik pludselig i lejligheden, og var ikke til at starte op igen. Stefan fra GSR Teknik rykkede straks ud og ordnede det hurtigt, professionelt og med et smil på læben. Jeg vil til enhver tid anbefale GRS Teknik hvis elektriciteten driller. Fem store stjerner herfra!

Udskiftning og reperation

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Jeg har haft fornøjelsen af GSR 3 gange nu. Udskiftning af stikkontakter, opsætning af nye og strøm til gamle. Top professionelt og en fornøjelse hver gang! Jeg anbefaler GSR til alle jeg kender, og vil anbefale dem til alle der har brug for hjælp med elektriciteten.

Udbedring af el-install

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Vi var under tidspres, grundet salg af lejlighed men GSR Teknik fandt alligevel tid til at hjælpe os trods de selv havde travlt. De var ude og lave el-syn – efterfølgende lavede de også udbedringerne. Stefan, Bjørn og Thomas var hurtige, serviceminded, dygtige og det er helt sikkert et firma vi vil benytte igen hvis der opstår et behov

Københavns foretrukne autoriseret el-installatør

Hvis du benytter dig af el- og vvs-virksomheder, der er medlem af TEKNIQ, er du dækket ind af en garantiordning.
TEKNIQs Garantiordning dækker omkostninger optil kr. 150.000 inkl. moms.

TEKNIQs garantiordning

Fokus på kvalitet

Vi har mange års erfaring med intelligente løsninger, energioptimering samt almene el-installationer, og vores fagligt kompetente medarbejdere leverer altid gode resultater, der er specielt tilpasset til den enkelte kundes ønsker og behov.

Faste lave priser

Et lavt driftsbudget i firmaet, giver os friheden til at konkurrere med et prisniveau, der er en del under gennemsnittet for elektrikere i København, og samtidig undgår vi at gå på kompromis med kvaliteten – tværtimod højner vi den!

5/5 stjerner på håndværker.dk

Det er gennem et godt samarbejde med vores kunder, at vi sikre, at kvaliteten er i orden, når vi færdiggør en opgave eller et projekt. Vi er her for at give vores kunder de bedste løsninger inden for el-installationer, der passer til deres behov. Derfor har vi 5/5 stjerner på håndværker.dk

Ring nu og få et tilbud på el-arbejde af høj kvalitet til en fair pris

Medarbejder portræt af Stefan
Medarbejder portræt af Bjørn
Medarbejder portræt af Rasmus

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den og give et bud.

Søger du en elektriker, der kan foretage el-opgaver på Sjælland, står vi hos GSR Teknik klar til at finde en løsning, som du vil få glæder af langt ud i fremtiden.
Har du spørgsmål til os, eller vil du gerne vide mere om, hvad vi kan gøre for netop dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon 92 260 260, e-mail: info@gsr-teknik.dk eller udfylde formularen her på siden.
Vi vil meget gerne tilbyde dig et uforpligtende tilbud og stille vores rådgivning til rådighed.

 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan
 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan