Ring nuYdelser

Adresse: Tømmerup Stationsvej 10, 2770 Kastrup · Tlf. 92 260 260 · Mail: info@gsr-teknik.dk · Man-fre dagtimer: Kl. 7.00-16.00 · Følg os på de sociale medier:      

Elektriker-Døgnvagt

Har du brug for en akut elektriker-døgnvagt, kan du kontakte GSR-Teknik på telefon 92 260 260

Hos GRS-Teknik ApS tilbyder vi vores kunder elektriker-døgnvagt, hvis skaden skulle ske uden for åbningstid. GRS-Teknik ApS er beliggende på Amager Strandvej i København, hvilket giver os mulighed for hurtigt at komme frem, hvis der skulle opstå skader i København og omegn.

Opstår akutte skader uden for åbningstid kan du altid kontakte os – så er vi klar til at vurdere din skade. Vi vil sørge for at få informationer om skaden, for eksempel hvilke installationer der er tale om, og herefter sende vores elektriker-døgnvagt afsted for at afhjælpe problemet.

Der kan opstå mange forskellige skader i forbindelse med elektriske installationer, hvor nogle blot er irriterende, mens andre er meget problematiske og kan give omfattende skader i hjemmet. Det er vigtigt at reagere med det samme – er strømmen fx gået eller står du og har akut brug for at få installeret diverse brugsgenstande, så er vi behjælpelige

Det er ikke altid den bedste løsning at gøre det selv, når der opstår mindre problemer i hjemmet. Forkerte løsninger viser sig ikke altid med det samme og kan give alvorlige eftervirkninger, hvis de ikke opdages. Hvis du er i tvivl, så kontakt os hellere, så vi kan vurdere, hvad den bedste løsning er.

Vores døgnvagter har mange års erfaring og er specialister i håndtering af akutopståede elektriker-problemer. De vil sørge for at finde en løsning på problemerne, som du er tilfreds med.

Kontakt mig

Udfyld dine informationer og vi vil kontakte dig hurtigst muligt:

evt. billede af din opgave

GSR Teknik
GSR Teknik
Tømmerup Stationsvej 10
2770 Kastrup
Tel: 92 260 260
5 stjerner baserat på 75 anmeldelser på Håndværker.dk