Luft-til-luft varmepumper

Service og montering af luft-til-luft varmepumper.

Luft- til-luft varmepumper

 • Fokus på kvalitet

 • 5/5 stjerner på håndværker.dk

 • Faste lave priser

Komplet montering af luft-til-luft varmepumpe

Hos GSR Teknik er vi specialister i komplet montering af luft-til-luft varmepumper. En luft-til-luft varmepumpe er velegnet til de fleste huse og kræver ikke daglig vedligeholdelse. Det er derfor den perfekte løsning for dig, der ønsker en vedligeholdelsesfri varmekilde, der samtidig er billigere sammenlignet med olie, el eller gas.

Komplet montering inkluderer:

 • Montering af inde og udedel inkl. gennemføringsboring max 40 cm.
 • Trykprøve rør ved nitrogen test
 • Suge vakuum af rør
 • Ibrugtagning og test
 • inkl. KMO certificerede dokumenter

Pris: 3.995,-

Montageprisen er den samme uanset fabrikant. Varmepumpe og materialer er ikke medregnet, da det afhænger af produkt ønsket fra kunden. Og leveres derfor ud fra den enkelte opgave.

Prisen er inkl:

 • Montering af UV montagekanal udvendigt.
 • Ude-del, monteres på vægbeslag max 1,5 m over terræn
 • Inde-del monteres i max 2,5 m højde.
 • Max 4 meter mellem inde- og udedel

Det er ikke nødvendigt med anlagt strøm til varmepumpen inden montering. Den kan med fordel etableres efterfølgende.

Er der tvivl eller afviger jeres installation sig fra ovenstående beskrivelse – så kontakt os gerne for en specifik pris.

Kontakt os for et tilbud på en varmepumpe

Vi leverer varmepumper og materialer baseret på den enkelte opgave og dine ønsker.

Kontakt os i dag for at modtage et tilbud på montering eller service af din varmepumpe. Vores fokus på kundeservice og professionalisme sikrer en optimal løsning til dit hjem og behov. Kontakt os på telefon 92 260 260, eller skriftligt via e-mail: info@gsr-teknik.dk eller ved at udfylde formularen her på siden. Vi ser frem til at hjælpe dig med din nye varmepumpe!

Service af varmepumpe

Forlæng garantien og levetiden. Få et årligt service af din luft-til-luft varmepumpe.

Årligt service inkluderer:

 • Visuel kontrol af komponenter
 • Test af anlægget (korrekt fyldning af kølemidlet) ved digital manometermåling
 • Funktionsprøvning både koldt og varmt.
 • Rens af filter inde.
 • Rens af lameller inde
 • Rens af lameller ude.
 • Lækagesøgning.
 • Afløb kontrolleret
 • Ioniseringsenhed renset
 • Vibrationsdæmpere kontrolleret

Pris: 995,-

Prisen er ved et fast årligt servicebesøg. Service er ikke lovkrav, ved varmepumper med en fyldning på mindre end 1 kg – det anbefales dog på kraftigste med et servicebesøg hvert år.

De fleste producenter kræver det, for at forlænge deres reklamation/garanti. Vi yder kun service og garanti på egne leverede og monterede installationer.

Kontakt os for et tilbud på en varmepumpe

Vi leverer luft-til-luft varmepumper og materialer baseret på den enkelte opgave og dine ønsker.

Kontakt os i dag for at modtage et tilbud på montering eller service af din varmepumpe. Vores fokus på kundeservice og professionalisme sikrer en optimal løsning til dit hjem og behov. Kontakt os på telefon 92 260 260, eller skriftligt via e-mail: info@gsr-teknik.dk eller ved at udfylde formularen her på siden. Vi ser frem til at hjælpe dig med din nye varmepumpe!

FAQ

Ja, vi tilbyder service på varmepumper. Regelmæssig vedligeholdelse af din varmepumpe er afgørende for at sikre dens optimale ydeevne og forlænge dens levetid. Vores teknikere er specialuddannede til at udføre eftersyn, rengøring og reparationer på alle typer varmepumper.

Vi tilbyder både engangsservice og serviceaftaler, der inkluderer årlige eftersyn, så du altid kan være sikker på, at din varmepumpe fungerer effektivt. Kontakt os for at høre mere om vores servicepakker og book en tid, der passer dig.

Ja, vi kan montere din nye varmepumpe. Vores certificerede teknikere har mange års erfaring med installation af forskellige typer varmepumper, herunder luft til luft, luft til vand og jordvarmeanlæg. Vi sikrer, at installationen udføres korrekt og i overensstemmelse med alle gældende lovgivninger og standarder.

Når vi monterer din varmepumpe, sørger vi for, at alt fungerer som det skal, og vi giver dig grundig instruktion i, hvordan du bedst bruger og vedligeholder den. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på installation.

Prisen for installation af en luft til luft varmepumpe varierer afhængigt af flere faktorer, såsom typen af varmepumpe, kompleksiteten af installationen og dit hjems specifikke krav. Generelt ligger prisen typisk mellem 10.000 og 20.000 kroner, inklusive både selve varmepumpen og installationsarbejdet.

Vi tilbyder gratis besigtigelse og et uforpligtende tilbud, så du præcist ved, hvad installationen vil koste i dit tilfælde. Kontakt os i dag for at aftale en tid til besigtigelse og få et gratis tilbud.

Strømafbrydelse

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Alt strømmen gik pludselig i lejligheden, og var ikke til at starte op igen. Stefan fra GSR Teknik rykkede straks ud og ordnede det hurtigt, professionelt og med et smil på læben. Jeg vil til enhver tid anbefale GRS Teknik hvis elektriciteten driller. Fem store stjerner herfra!

Udskiftning og reperation

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Jeg har haft fornøjelsen af GSR 3 gange nu. Udskiftning af stikkontakter, opsætning af nye og strøm til gamle. Top professionelt og en fornøjelse hver gang! Jeg anbefaler GSR til alle jeg kender, og vil anbefale dem til alle der har brug for hjælp med elektriciteten.

Udbedring af el-install

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Vi var under tidspres, grundet salg af lejlighed men GSR Teknik fandt alligevel tid til at hjælpe os trods de selv havde travlt. De var ude og lave el-syn – efterfølgende lavede de også udbedringerne. Stefan, Bjørn og Thomas var hurtige, serviceminded, dygtige og det er helt sikkert et firma vi vil benytte igen hvis der opstår et behov

Københavns foretrukne autoriseret el-installatør

Hvis du benytter dig af el- og vvs-virksomheder, der er medlem af TEKNIQ, er du dækket ind af en garantiordning.
TEKNIQs Garantiordning dækker omkostninger optil kr. 150.000 inkl. moms.

TEKNIQs garantiordning

Fokus på kvalitet

Vi har mange års erfaring med intelligente løsninger, energioptimering samt almene el-installationer, og vores fagligt kompetente medarbejdere leverer altid gode resultater, der er specielt tilpasset til den enkelte kundes ønsker og behov.

Faste lave priser

Et lavt driftsbudget i firmaet, giver os friheden til at konkurrere med et prisniveau, der er en del under gennemsnittet for elektrikere i København, og samtidig undgår vi at gå på kompromis med kvaliteten – tværtimod højner vi den!

5/5 stjerner på håndværker.dk

Det er gennem et godt samarbejde med vores kunder, at vi sikre, at kvaliteten er i orden, når vi færdiggør en opgave eller et projekt. Vi er her for at give vores kunder de bedste løsninger inden for el-installationer, der passer til deres behov. Derfor har vi 5/5 stjerner på håndværker.dk

Ring nu og få et tilbud på el-arbejde af høj kvalitet til en fair pris

Medarbejder portræt af Stefan
Medarbejder portræt af Bjørn
Medarbejder portræt af Rasmus

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den og give et bud.

Søger du en elektriker, der kan foretage el-opgaver på Sjælland, står vi hos GSR Teknik klar til at finde en løsning, som du vil få glæder af langt ud i fremtiden.
Har du spørgsmål til os, eller vil du gerne vide mere om, hvad vi kan gøre for netop dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon 92 260 260, e-mail: info@gsr-teknik.dk eller udfylde formularen her på siden.
Vi vil meget gerne tilbyde dig et uforpligtende tilbud og stille vores rådgivning til rådighed.

 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan
 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan