Elektriker Tårnby

Vi rådgiver dig til den helt rigtige løsning

Elektriker Tårnby

  • Fokus på kvalitet

  • 5/5 stjerner på håndværker.dk

  • Faste lave priser

Detaljeorienteret elektriker i Tårnby

Hos GSR Teknik har vi mange års erfaring som professionel elektriker i Tårnby. Som lokal elektriker på Amager tilbyder vi skræddersyede løsninger til kunder i hele København. Med sans for detaljerne, kan vi sikre holdbare kvalitetsresultater. For at sikre at resultaterne lever op til de højeste standarder, arbejder vores elektriker i Tårnby med stor præcision og omhu til alle opgaver.

Du kan trygt stole på os, når vi har ansvaret for din opgave. Målet er, at du føler dig i trygge hænder hos vores elektriker i Tårnby. Derfor sørger vi for at yde kompetent rådgivning gennem hele processen. Vi glæder os til at vejlede dig til den perfekte løsning.

Bæredygtige og energirigtige løsninger

Hos os går vi meget op i at passe på miljøet. Derfor sørger vi for at du modtager en skræddersyet løsning, der både er bæredygtig og energirigtig. Vores elektriker i Tårnby har fokus på dine specifikke behov og forventninger til opgaven, så vi sikrer, at resultatet bliver præcis, som du ønsker.

Har du akut brug for vores elektriker i Tårnby? Panik ikke. Vi står klar til at rykke hurtigt ud til dig, hvis du står overfor et problem. Uanset hvor i Københavnsområdet du befinder dig, så kan vi hjælpe dig. Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Kontakt vores autoriserede el-installatør i dag

Ønsker du et uforpligtende tilbud? Vi står klar med professionel rådgivning og vejledning gennem hele forløbet. Vores elektriker i Tårnby og Dragør sørger for, at du bliver glad og tilfreds med det færdige arbejde. Vi går ikke fra opgaven, før du er 100% tilfreds. Kontakt os på telefon 92 26 02 60, eller send en mail til info@gsr-teknik.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular.

Strømafbrydelse

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Alt strømmen gik pludselig i lejligheden, og var ikke til at starte op igen. Stefan fra GSR Teknik rykkede straks ud og ordnede det hurtigt, professionelt og med et smil på læben. Jeg vil til enhver tid anbefale GRS Teknik hvis elektriciteten driller. Fem store stjerner herfra!

Udskiftning og reperation

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Jeg har haft fornøjelsen af GSR 3 gange nu. Udskiftning af stikkontakter, opsætning af nye og strøm til gamle. Top professionelt og en fornøjelse hver gang! Jeg anbefaler GSR til alle jeg kender, og vil anbefale dem til alle der har brug for hjælp med elektriciteten.

Udbedring af el-install

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Vi var under tidspres, grundet salg af lejlighed men GSR Teknik fandt alligevel tid til at hjælpe os trods de selv havde travlt. De var ude og lave el-syn – efterfølgende lavede de også udbedringerne. Stefan, Bjørn og Thomas var hurtige, serviceminded, dygtige og det er helt sikkert et firma vi vil benytte igen hvis der opstår et behov

Københavns foretrukne autoriseret el-installatør

Hvis du benytter dig af el- og vvs-virksomheder, der er medlem af TEKNIQ, er du dækket ind af en garantiordning.
TEKNIQs Garantiordning dækker omkostninger optil kr. 150.000 inkl. moms.

TEKNIQs garantiordning

Fokus på kvalitet

Vi har mange års erfaring med intelligente løsninger, energioptimering samt almene el-installationer, og vores fagligt kompetente medarbejdere leverer altid gode resultater, der er specielt tilpasset til den enkelte kundes ønsker og behov.

Faste lave priser

Et lavt driftsbudget i firmaet, giver os friheden til at konkurrere med et prisniveau, der er en del under gennemsnittet for elektrikere i København, og samtidig undgår vi at gå på kompromis med kvaliteten – tværtimod højner vi den!

5/5 stjerner på håndværker.dk

Det er gennem et godt samarbejde med vores kunder, at vi sikre, at kvaliteten er i orden, når vi færdiggør en opgave eller et projekt. Vi er her for at give vores kunder de bedste løsninger inden for el-installationer, der passer til deres behov. Derfor har vi 5/5 stjerner på håndværker.dk

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den og give et bud.

Søger du en elektriker, der kan foretage el-opgaver på Sjælland, står vi hos GSR Teknik klar til at finde en løsning, som du vil få glæder af langt ud i fremtiden.
Har du spørgsmål til os, eller vil du gerne vide mere om, hvad vi kan gøre for netop dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon 92 260 260, e-mail: info@gsr-teknik.dk eller udfylde formularen her på siden.
Vi vil meget gerne tilbyde dig et uforpligtende tilbud og stille vores rådgivning til rådighed.

 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan
 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan