Energioptimering Amager

Energioptimering af bolig eller ejendom på Amager

Energioptimering Amager

  • Fokus på kvalitet

  • 5/5 stjerner på håndværker.dk

  • Faste lave priser

Effektiv reducering af dit energiforbrug med energioptimering

Hos GSR Teknik ApS, kan vi tilbyde vores kunder energioptimering af deres bolig eller virksomhed på Amager og i resten af København. Vi har igennem årene hjulpet mange af vores kunder, private såvel som erhverv, med energibesparende tiltag. Det har i dag givet os kompetencerne til at udføre energioptimeringer, der sikrer en effektiv reducering af vores kunders energiforbrug.

Har du et hus, institution eller en ejendom af ældre dato, kan det være en god investering at få foretaget et el-tjek, hvor vi kan gennemgå alle el-installationer og teknik. På baggrund af vores el-tjek, kan vi identificerer og forbedre forældede installationer og rådgive til mere energibesparende løsninger for hjemmet eller ejendommen.

Ved at mindske energiforbruget i hjem eller virksomhed, kan du spare mange penge årligt på elregningen. Udover de økonomiske fordele kan du samtidig være med til at skåne miljøet, da mindre energiforbrug betyder mindre CO2-udledning. Ved at lade os foretage et el-tjek af din bolig eller virksomhed, kan vi finde løsninger, der kan mindske dit energiforbrug, og som tager udgangspunkt i de behov du har.

Effektiv reducering af dit energiforbrug med energioptimering

En effektiv metode til at nedbringe et højt energiforbrug er at få installeret et intelligent styresystem, der får flere komponenter i en bolig eller ejendom til at samarbejde. Som regel er det funktioner som indeklima og belysning, der kan styres til at tænde og slukke i bestemte tidsperioder eller per automatik, når der er aktiviteter i hele huset eller blot det enkelte rum. Alle typer af styresystemer kan indstilles individuelt, og der er derfor uendelige muligheder for at få lavet en løsning, der passer til deres behov.

Effektiv reducering af dit energiforbrug med energioptimering

En af vores kerneværdier i GSR Teknik er at sikre, at vores kunder får el-løsninger og energioptimeringer, der er fordelagtige og holdbare for netop dem og deres behov. Vi sørger derfor altid for at tage udgangspunkt i hver enkelt kundes situation og sikre, at vi får et godt indblik i, hvordan aktiviteten er i boligen eller i virksomheden. På den måde kan vi sammensætte en skræddersyet løsning, der kan give store besparelser for vores kunder.

Søger du en virksomhed, der kan foretage energioptimering på Amager, står vi hos GSR Teknik klar til at finde en løsning, som du vil få glæder af langt ud i fremtiden. Har du spørgsmål til os, eller vil du gerne vide mere om, hvad vi kan gøre for netop dig, er du velkommen til at ringe til os. Vi vil meget gerne tilbyde dig et uforpligtende tilbud og stille vores rådgivning til rådighed.

Strømafbrydelse

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Alt strømmen gik pludselig i lejligheden, og var ikke til at starte op igen. Stefan fra GSR Teknik rykkede straks ud og ordnede det hurtigt, professionelt og med et smil på læben. Jeg vil til enhver tid anbefale GRS Teknik hvis elektriciteten driller. Fem store stjerner herfra!

Udskiftning og reperation

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Jeg har haft fornøjelsen af GSR 3 gange nu. Udskiftning af stikkontakter, opsætning af nye og strøm til gamle. Top professionelt og en fornøjelse hver gang! Jeg anbefaler GSR til alle jeg kender, og vil anbefale dem til alle der har brug for hjælp med elektriciteten.

Udbedring af el-install

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Vi var under tidspres, grundet salg af lejlighed men GSR Teknik fandt alligevel tid til at hjælpe os trods de selv havde travlt. De var ude og lave el-syn – efterfølgende lavede de også udbedringerne. Stefan, Bjørn og Thomas var hurtige, serviceminded, dygtige og det er helt sikkert et firma vi vil benytte igen hvis der opstår et behov

Københavns foretrukne autoriseret el-installatør

Hvis du benytter dig af el- og vvs-virksomheder, der er medlem af TEKNIQ, er du dækket ind af en garantiordning.
TEKNIQs Garantiordning dækker omkostninger optil kr. 150.000 inkl. moms.

TEKNIQs garantiordning

Fokus på kvalitet

Vi har mange års erfaring med intelligente løsninger, energioptimering samt almene el-installationer, og vores fagligt kompetente medarbejdere leverer altid gode resultater, der er specielt tilpasset til den enkelte kundes ønsker og behov.

Faste lave priser

Et lavt driftsbudget i firmaet, giver os friheden til at konkurrere med et prisniveau, der er en del under gennemsnittet for elektrikere i København, og samtidig undgår vi at gå på kompromis med kvaliteten – tværtimod højner vi den!

5/5 stjerner på håndværker.dk

Det er gennem et godt samarbejde med vores kunder, at vi sikre, at kvaliteten er i orden, når vi færdiggør en opgave eller et projekt. Vi er her for at give vores kunder de bedste løsninger inden for el-installationer, der passer til deres behov. Derfor har vi 5/5 stjerner på håndværker.dk

Elektriker på Amager

GSR Teknik, ApS er din elektriker i København og på Amager. Vi er en selvstændig virksomhed startet af to ambitiøse elektrikere/Aut. El-installatører, der stræber efter at være nytænkende, men samtidig tilbyde solidt udført håndværk.

Lav pris og høj kvalitet

Vi har mange års erfaring med intelligente løsninger, energioptimering samt almene el-installationer, og vores fagligt kompetente medarbejdere leverer altid gode resultater, der er specielt tilpasset til den enkelte kundes ønsker og behov.

Vores prissætning er meget konkurrencedygtig – du vil finde, at den er en del lavere end gennemsnittet, men dette betyder selvfølgelig ikke, at vi slækker på kvaliteten.

Lav pris og god kvalitet kan sagtens harmonere hos GSR Teknik, Aps, og vi gør en dyd ud af altid at levere et godt resultat, som vores kunder bliver tilfredse med.

Faglighed i fokus

Det er gennem et godt samarbejde med vores kunder, at vi sikre, at kvaliteten er i orden, når vi færdiggør en opgave eller et projekt. Vi er her for at give vores kunder de bedste løsninger inden for el-installationer, der passer til deres behov. Vores kunder vil opleve, at vi som elektrikere altid har vores faglighed i fokus, og at den ligger til grundlag for alle råd eller vejledninger, vi giver vores kunder.

Autoriseret elektriker i København og på Amager

Søger du en autoriseret elektriker i København, der kan stå for dine el-installationer, er vi hos GSR-Teknik en faglig, stabil og kvalificeret virksomhed. Det er vores anbefaling, at du finder en elektriker, der befinder sig i dit nærområde, da der kan opstå akut behov for en autoriseret elektriker. Hos GSR-Teknik kører vores elektrikere ud i hele København, hvis der skulle komme behov for hjælp i forbindelse med dine el-installationer.

Bæredygtige ydelser

Hos GSR-Teknik går vi højt op i at tilbyde energirigtige og bæredygtige ydelser til stor glæde for vores kunder og for miljøet.
Vi sørger altid for at udfylde og lagre et lovpligtig Kvalitets Ledelses System (KLS), der førhen hed SKS, så vores kunder kan være sikre på, at tingene er udført, som de skal.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den og give et bud.

Søger du en elektriker, der kan foretage el-opgaver på Sjælland, står vi hos GSR Teknik klar til at finde en løsning, som du vil få glæder af langt ud i fremtiden.
Har du spørgsmål til os, eller vil du gerne vide mere om, hvad vi kan gøre for netop dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon 92 260 260, e-mail: info@gsr-teknik.dk eller udfylde formularen her på siden.
Vi vil meget gerne tilbyde dig et uforpligtende tilbud og stille vores rådgivning til rådighed.

 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan
 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan