Ring nuYdelser

Adresse: Tømmerup Stationsvej 10, 2770 Kastrup · Tlf. 92 260 260 · Mail: info@gsr-teknik.dk · Man-fre dagtimer: Kl. 7.00-16.00 · Følg os på de sociale medier:      

Energioptimering Amager

Energioptimering af bolig eller ejendom på Amager

Hos GSR Teknik ApS, kan vi tilbyde vores kunder energioptimering af deres bolig eller virksomhed på Amager og i resten af København. Vi har igennem årene hjulpet mange af vores kunder, private såvel som erhverv, med energibesparende tiltag. Det har i dag givet os kompetencerne til at udføre energioptimeringer, der sikrer en effektiv reducering af vores kunders energiforbrug.

Har du et hus, institution eller en ejendom af ældre dato, kan det være en god investering at få foretaget et el-tjek, hvor vi kan gennemgå alle el-installationer og teknik. På baggrund af vores el-tjek, kan vi identificerer og forbedre forældede installationer og rådgive til mere energibesparende løsninger for hjemmet eller ejendommen.

Ved at mindske energiforbruget i hjem eller virksomhed, kan du spare mange penge årligt på elregningen.  Udover de økonomiske fordele kan du samtidig være med til at skåne miljøet, da mindre energiforbrug betyder mindre CO2-udledning. Ved at lade os foretage et el-tjek af din bolig eller virksomhed, kan vi finde løsninger, der kan mindske dit energiforbrug, og som tager udgangspunkt i de behov du har. <br>

Vi tilbyder intelligent styring

En effektiv metode til at nedbringe et højt energiforbrug er at få installeret et intelligent styresystem, der får flere komponenter i en bolig eller ejendom til at samarbejde. Som regel er det funktioner som indeklima og belysning, der kan styres til at tænde og slukke i bestemte tidsperioder eller per automatik, når der er aktiviteter i hele huset eller blot det enkelte rum. Alle typer af styresystemer kan indstilles individuelt, og der er derfor uendelige muligheder for at få lavet en løsning, der passer til deres behov.

Lad GSR finde den rette energioptimering for dig

En af vores kerneværdier i GSR Teknik er at sikre, at vores kunder får el-løsninger og energioptimeringer, der er fordelagtige og holdbare for netop dem og deres behov. Vi sørger derfor altid for at tage udgangspunkt i hver enkelt kundes situation og sikre, at vi får et godt indblik i, hvordan aktiviteten er i boligen eller i virksomheden. På den måde kan vi sammensætte en skræddersyet løsning, der kan give store besparelser for vores kunder.

Søger du en virksomhed, der kan foretage energioptimering på Amager, står vi hos GSR Teknik klar til at finde en løsning, som du vil få glæder af langt ud i fremtiden. Har du spørgsmål til os, eller vil du gerne vide mere om, hvad vi kan gøre for netop dig, er du velkommen til at ringe til os. Vi vil meget gerne tilbyde dig et uforpligtende tilbud og stille vores rådgivning til rådighed.

Kontakt mig

Udfyld dine informationer og vi vil kontakte dig hurtigst muligt:

evt. billede af din opgave

GSR Teknik
GSR Teknik
Tømmerup Stationsvej 10
2770 Kastrup
Tel: 92 260 260
5 stjerner baserat på 75 anmeldelser på Håndværker.dk