Ring nuYdelser

Adresse: Tømmerup Stationsvej 10, 2770 Kastrup · Tlf. 92 260 260 · Mail: info@gsr-teknik.dk · Man-fre dagtimer: Kl. 7.00-16.00 · Følg os på de sociale medier:      

GSR Teknik – din lokale elektriker på Amager

GSR Teknik ApS er en professionel elektriker beliggende på Amager. Vi kan tilbyde vores kunder autoriserede løsninger inden for alt el-arbejde, og vi gør en dyd ud af altid at udføre vores arbejde med omhu.

Med mange års erfaring som elektriker og el-installatør har vi opnået en bred viden og erfaring med opgaver inden for alle typer og af forskellige omfang. Det betyder, at vi i dag kan varetage alle opgaver inden for blandt andet intelligent styring, alarm og overvågning og energioptimering. I vores daglige arbejde har vi fokus på at give vores kunder et velplanlagt forløb, hvor udførelse af diverse opgaver inden for el-installationer overholder den aftalte tidsplan.

Vores kundegruppe er i dag bred og består både af erhverv og private fra hele Københavnsområdet. Det betyder, at vi gerne tager imod alle typer af opgaver – uanset om du skal have foretaget et el-eftersyn af din bolig eller din virksomhed skal have installeret alarmsystemer, kan vi hos GSR Teknik sikre dig en god service og en holdbar løsning, der passer til den enkelte kundes behov.

God kvalitet til en god pris

For os hos GSR Teknik har det altid været helt afgørende, at vores arbejde udføres med præcision og sans for detaljerne. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde – vi vil gerne have tilfredse kunder, der ønsker at ringe til os igen. I et samarbejde med os, kan vi derfor forsikre dig om, at du vil få el-løsninger, der er udført fagligt forsvarligt og efter dine ønsker og behov.

I et samarbejde med GSR Teknik kan vi sikre dig solidt håndværk til en konkurrencedygtig pris – vi mener ikke at høj kvalitet behøver at være dyrt. Vi vil gerne sørge for, at vores kunder ved præcis, hvad de får, og hvad det koster. Derfor har vi en fast prissætning, der skiller sig væsentligt ud fra andre elektrikervirksomheder – og et højt service niveau, som vi aldrig går på kompromis med.

Faglig rådgivning til ethvert projekt

Søger du en elektriker nær Amager, der kan yde faglig og ansvarlig rådgivning i forbindelse med for eksempel nybyggeri, renovering eller opsætning af nye el-installationer, står vi hos GSR Teknik klar til at dele vores viden og erfaringer.

Vi anbefaler altid vores kunder at rådføre sig med autoriserede el.installatører, når der skal foretages ændringer i hjem eller ejendom. Som din lokale elektriker på Amager, kan vi sikre, at dine el-løsninger er installeret i overensstemmelse med lovgivningen og krav fra forsikringsselskaber.

Vi giver gerne vores faglige vurdering til dit konkrete projekt, byggeri, renovering eller andet. Ring til os i dag, så kan vi finde frem til, hvad den rette løsning er for dig. 

Kontakt mig

Udfyld dine informationer og vi vil kontakte dig hurtigst muligt:

evt. billede af din opgave

GSR Teknik
GSR Teknik
Tømmerup Stationsvej 10
2770 Kastrup
Tel: 92 260 260
5 stjerner baserat på 75 anmeldelser på Håndværker.dk