GSR Teknik

– Din lokale elektriker på Amager

Elektriker Amager

  • Fokus på kvalitet

  • 5/5 stjerner på håndværker.dk

  • Faste lave priser

GSR Teknik ApS er en professionel elektriker beliggende på Amager.

Vi kan tilbyde vores kunder autoriserede løsninger inden for alt el-arbejde, og vi gør en dyd ud af altid at udføre vores arbejde med omhu.

Med mange års erfaring som elektriker og el-installatør har vi opnået en bred viden og erfaring med opgaver inden for alle typer og af forskellige omfang. Det betyder, at vi i dag kan varetage alle opgaver inden for blandt andet intelligent styring, alarm og overvågning og energioptimering. I vores daglige arbejde har vi fokus på at give vores kunder et velplanlagt forløb, hvor udførelse af diverse opgaver inden for el-installationer overholder den aftalte tidsplan.

Vores kundegruppe er i dag bred og består både af erhverv og private fra hele Københavnsområdet. Det betyder, at vi gerne tager imod alle typer af opgaver – uanset om du skal have foretaget et el-eftersyn af din bolig eller din virksomhed skal have installeret alarmsystemer, kan vi hos GSR Teknik sikre dig en god service og en holdbar løsning, der passer til den enkelte kundes behov.

God kvalitet til en god pris

For os hos GSR Teknik har det altid været helt afgørende, at vores arbejde udføres med præcision og sans for detaljerne. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde – vi vil gerne have tilfredse kunder, der ønsker at ringe til os igen. I et samarbejde med os, kan vi derfor forsikre dig om, at du vil få el-løsninger, der er udført fagligt forsvarligt og efter dine ønsker og behov.

I et samarbejde med GSR Teknik kan vi sikre dig solidt håndværk til en konkurrencedygtig pris – vi mener ikke at høj kvalitet behøver at være dyrt. Vi vil gerne sørge for, at vores kunder ved præcis, hvad de får, og hvad det koster. Derfor har vi en fast prissætning, der skiller sig væsentligt ud fra andre elektrikervirksomheder – og et højt service niveau, som vi aldrig går på kompromis med.

Faglig rådgivning til ethvert projekt

Søger du en elektriker nær Amager, der kan yde faglig og ansvarlig rådgivning i forbindelse med for eksempel nybyggeri, renovering eller opsætning af nye el-installationer, står vi hos GSR Teknik klar til at dele vores viden og erfaringer.

Vi anbefaler altid vores kunder at rådføre sig med autoriserede el.installatører, når der skal foretages ændringer i hjem eller ejendom. Som din lokale elektriker på Amager, kan vi sikre, at dine el-løsninger er installeret i overensstemmelse med lovgivningen og krav fra forsikringsselskaber.

Vi giver gerne vores faglige vurdering til dit konkrete projekt, byggeri, renovering eller andet. Ring til os i dag, så kan vi finde frem til, hvad den rette løsning er for dig.

Strømafbrydelse

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Alt strømmen gik pludselig i lejligheden, og var ikke til at starte op igen. Stefan fra GSR Teknik rykkede straks ud og ordnede det hurtigt, professionelt og med et smil på læben. Jeg vil til enhver tid anbefale GRS Teknik hvis elektriciteten driller. Fem store stjerner herfra!

Udskiftning og reperation

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Jeg har haft fornøjelsen af GSR 3 gange nu. Udskiftning af stikkontakter, opsætning af nye og strøm til gamle. Top professionelt og en fornøjelse hver gang! Jeg anbefaler GSR til alle jeg kender, og vil anbefale dem til alle der har brug for hjælp med elektriciteten.

Udbedring af el-install

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Vi var under tidspres, grundet salg af lejlighed men GSR Teknik fandt alligevel tid til at hjælpe os trods de selv havde travlt. De var ude og lave el-syn – efterfølgende lavede de også udbedringerne. Stefan, Bjørn og Thomas var hurtige, serviceminded, dygtige og det er helt sikkert et firma vi vil benytte igen hvis der opstår et behov

Københavns foretrukne autoriseret el-installatør

Hvis du benytter dig af el- og vvs-virksomheder, der er medlem af TEKNIQ, er du dækket ind af en garantiordning.
TEKNIQs Garantiordning dækker omkostninger optil kr. 150.000 inkl. moms.

TEKNIQs garantiordning

Fokus på kvalitet

Vi har mange års erfaring med intelligente løsninger, energioptimering samt almene el-installationer, og vores fagligt kompetente medarbejdere leverer altid gode resultater, der er specielt tilpasset til den enkelte kundes ønsker og behov.

Faste lave priser

Et lavt driftsbudget i firmaet, giver os friheden til at konkurrere med et prisniveau, der er en del under gennemsnittet for elektrikere i København, og samtidig undgår vi at gå på kompromis med kvaliteten – tværtimod højner vi den!

5/5 stjerner på håndværker.dk

Det er gennem et godt samarbejde med vores kunder, at vi sikre, at kvaliteten er i orden, når vi færdiggør en opgave eller et projekt. Vi er her for at give vores kunder de bedste løsninger inden for el-installationer, der passer til deres behov. Derfor har vi 5/5 stjerner på håndværker.dk

Elektriker på Amager

GSR Teknik, ApS er din elektriker i København og på Amager. Vi er en selvstændig virksomhed startet af to ambitiøse elektrikere/Aut. El-installatører, der stræber efter at være nytænkende, men samtidig tilbyde solidt udført håndværk.

Lav pris og høj kvalitet

Vi har mange års erfaring med intelligente løsninger, energioptimering samt almene el-installationer, og vores fagligt kompetente medarbejdere leverer altid gode resultater, der er specielt tilpasset til den enkelte kundes ønsker og behov.

Vores prissætning er meget konkurrencedygtig – du vil finde, at den er en del lavere end gennemsnittet, men dette betyder selvfølgelig ikke, at vi slækker på kvaliteten.

Lav pris og god kvalitet kan sagtens harmonere hos GSR Teknik, Aps, og vi gør en dyd ud af altid at levere et godt resultat, som vores kunder bliver tilfredse med.

Faglighed i fokus

Det er gennem et godt samarbejde med vores kunder, at vi sikre, at kvaliteten er i orden, når vi færdiggør en opgave eller et projekt. Vi er her for at give vores kunder de bedste løsninger inden for el-installationer, der passer til deres behov. Vores kunder vil opleve, at vi som elektrikere altid har vores faglighed i fokus, og at den ligger til grundlag for alle råd eller vejledninger, vi giver vores kunder.

Autoriseret elektriker i København og på Amager

Søger du en autoriseret elektriker i København, der kan stå for dine el-installationer, er vi hos GSR-Teknik en faglig, stabil og kvalificeret virksomhed. Det er vores anbefaling, at du finder en elektriker, der befinder sig i dit nærområde, da der kan opstå akut behov for en autoriseret elektriker. Hos GSR-Teknik kører vores elektrikere ud i hele København, hvis der skulle komme behov for hjælp i forbindelse med dine el-installationer.

Bæredygtige ydelser

Hos GSR-Teknik går vi højt op i at tilbyde energirigtige og bæredygtige ydelser til stor glæde for vores kunder og for miljøet.
Vi sørger altid for at udfylde og lagre et lovpligtig Kvalitets Ledelses System (KLS), der førhen hed SKS, så vores kunder kan være sikre på, at tingene er udført, som de skal.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den og give et bud.

Søger du en elektriker, der kan foretage el-opgaver på Sjælland, står vi hos GSR Teknik klar til at finde en løsning, som du vil få glæder af langt ud i fremtiden.
Har du spørgsmål til os, eller vil du gerne vide mere om, hvad vi kan gøre for netop dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon 92 260 260, e-mail: info@gsr-teknik.dk eller udfylde formularen her på siden.
Vi vil meget gerne tilbyde dig et uforpligtende tilbud og stille vores rådgivning til rådighed.

 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan
 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan