Ring nuYdelser

Adresse: Tømmerup Stationsvej 10, 2770 Kastrup · Tlf. 92 260 260 · Mail: info@gsr-teknik.dk · Man-fre dagtimer: Kl. 7.00-16.00 · Følg os på de sociale medier:      

Billig elektriker København

Vi nægter at gå på kompromis med den gode kvalitet

“Billig” er et ord de fleste synes vældig godt om, når de skal have pungen op af lommen. Vi vil alle gerne spare, hvor vi kan, men “billig” bliver af visse mennesker desværre associeret med dårlig kvalitet, hvorfor de vælger et andet, dyrere alternativ. Billig og god kvalitet kan dog sagtens gå hånd i hånd, hvilket GSR Teknik ApS er et godt eksempel på!

GSR Teknik ApS er en ambitiøs elektrikervirksomhed i København, der stræber efter at levere solidt udført håndværk med et strejf af modernitet. Da vores driftsbudget er lavt, har vi mulighed for at tilbyde yderst fordelagtige priser, der er en god bid under vores konkurrenters niveau. Den lave pris går dog ikke ud over kvaliteten af vores arbejde. Som virksomhed nægter vi at gå på kompromis med den faglige stolthed. Vores medarbejdere arbejder hver dag hårdt på at opretholde den gode standard, som vi efterhånden er blevet kendt for.

Konkurrencedygtig prissætning

Vores timepriser ligger på 495,- kr./timen mellem kl. 07 og 16:00 og ved overarbejde, mellem 16:00 og 07:00 på 695,- kr./timen. Begge rater er eksklusiv moms, men til gengæld er alle priser på forhånd tillagt miljøtillæg og servicevogn. Hos os ved du altså hvad du får for dine penge – her er der ingen skjulte gebyrer.

Det har høj værdi at kunne vidensdele, oplære og sprede interesse for el-faget. Vi tilbyder derfor ofte, ved tomandsopgaver, at tilknytte vores svende, en af vores kompetente lærlinge. Prisen for en lærlingetime er 285,- kr./timen.

Vi har ofte praktikanter med, som selvfølgelig ikke faktureres – dog håber vi at vores interesse for faget smitter af på de unge i landet.

Vi vil være de bedste i København

Der er utallige elektrikervirksomheder i Københavnsområdet, så derfor er det utrolig ambitiøst når vi siger, at vi gerne vil være Københavns mest foretrukne Aut. El-installatør til både private og erhverv. Med vores lave prissætning og høje serviceniveau er vores vision dog ikke urealistisk.

Søger du en billig elektriker i København, men ønsker du ikke at gå på kompromis med kvalitet og service, så kontakt GSR Teknik ApS for en uforpligtende samtale om hvordan vi kan hjælpe dig med fx el-tjek, autoriserede el-installationer eller energioptimering.

Kontakt mig

Udfyld dine informationer og vi vil kontakte dig hurtigst muligt:

evt. billede af din opgave

GSR Teknik
GSR Teknik
Tømmerup Stationsvej 10
2770 Kastrup
Tel: 92 260 260
5 stjerner baserat på 75 anmeldelser på Håndværker.dk