Elektriker Dragør

Bred vifte af stærke kompetencer i branchen

Elektriker Dragør

  • Fokus på kvalitet

  • 5/5 stjerner på håndværker.dk

  • Faste lave priser

Din lokale elektriker i Dragør

Har du brug for en professionel elektriker i Dragør? Så er du kommet frem til de rette. Vi har mange års erfaring som lokal elektriker på Amager. Hos os er du sikret bæredygtige og energirigtige løsninger til konkurrencedygtige priser. Vi garanterer aldrig at gå på kompromis med kvaliteten i arbejdet, selvom vores priser er lave.

Med stort engagement og passion for selv de mindste detaljer, så er vi sikker på, at vi kan levere netop det resultat, som du ønsker dig. Vi har en bred vifte af kvalifikationer og kompetencer i faget, og kan derfor varetage enhver el-opgave – uanset omfanget.

Resultater i højeste kvalitet

Som elektriker i Dragør kan vi levere holdbare kvalitetsresultater hver gang. Vi arbejder med dine behov og ønsker i fokus, så vi sikrer et resultat, som du bliver glad og tilfreds med. Vores mål er at dine unikke forventninger imødekommes.

Vi prioriterer et stærkt samarbejde med vores kunder. Det er med til at sikre, at vi i fællesskab skaber de bedste resultater. Vores elektriker i Dragør går først fra opgaven, når du er 100% tilfreds med det færdige arbejde.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Har du akut brug for en autoriseret el-installatør? Så står vi klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at kontakte vores elektriker i Dragør eller Tårnby. Vi sørger for at løse din opgave hurtigt og effektivt. Vores elektriker kører ud i hele København, og kan varetage alle opgaver inden for el-installationer.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at tage en uforpligtende snak, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vores elektriker i Dragør rådgiver dig gennem hele processen, så vi sikrer, at du modtager den helt rigtige løsning til din opgave. Kontakt os på telefon 92 26 02 60, eller send en mail til info@gsr-teknik.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Strømafbrydelse

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Alt strømmen gik pludselig i lejligheden, og var ikke til at starte op igen. Stefan fra GSR Teknik rykkede straks ud og ordnede det hurtigt, professionelt og med et smil på læben. Jeg vil til enhver tid anbefale GRS Teknik hvis elektriciteten driller. Fem store stjerner herfra!

Udskiftning og reperation

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Jeg har haft fornøjelsen af GSR 3 gange nu. Udskiftning af stikkontakter, opsætning af nye og strøm til gamle. Top professionelt og en fornøjelse hver gang! Jeg anbefaler GSR til alle jeg kender, og vil anbefale dem til alle der har brug for hjælp med elektriciteten.

Udbedring af el-install

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Vi var under tidspres, grundet salg af lejlighed men GSR Teknik fandt alligevel tid til at hjælpe os trods de selv havde travlt. De var ude og lave el-syn – efterfølgende lavede de også udbedringerne. Stefan, Bjørn og Thomas var hurtige, serviceminded, dygtige og det er helt sikkert et firma vi vil benytte igen hvis der opstår et behov

Københavns foretrukne autoriseret el-installatør

Hvis du benytter dig af el- og vvs-virksomheder, der er medlem af TEKNIQ, er du dækket ind af en garantiordning.
TEKNIQs Garantiordning dækker omkostninger optil kr. 150.000 inkl. moms.

TEKNIQs garantiordning

Fokus på kvalitet

Vi har mange års erfaring med intelligente løsninger, energioptimering samt almene el-installationer, og vores fagligt kompetente medarbejdere leverer altid gode resultater, der er specielt tilpasset til den enkelte kundes ønsker og behov.

Faste lave priser

Et lavt driftsbudget i firmaet, giver os friheden til at konkurrere med et prisniveau, der er en del under gennemsnittet for elektrikere i København, og samtidig undgår vi at gå på kompromis med kvaliteten – tværtimod højner vi den!

5/5 stjerner på håndværker.dk

Det er gennem et godt samarbejde med vores kunder, at vi sikre, at kvaliteten er i orden, når vi færdiggør en opgave eller et projekt. Vi er her for at give vores kunder de bedste løsninger inden for el-installationer, der passer til deres behov. Derfor har vi 5/5 stjerner på håndværker.dk

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den og give et bud.

Søger du en elektriker, der kan foretage el-opgaver på Sjælland, står vi hos GSR Teknik klar til at finde en løsning, som du vil få glæder af langt ud i fremtiden.
Har du spørgsmål til os, eller vil du gerne vide mere om, hvad vi kan gøre for netop dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon 92 260 260, e-mail: info@gsr-teknik.dk eller udfylde formularen her på siden.
Vi vil meget gerne tilbyde dig et uforpligtende tilbud og stille vores rådgivning til rådighed.

 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan
 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan