Få et professionelt el-installationseftersyn inden du underskriver boligkontrakten

Få et professionelt el-installationseftersyn

  • Fokus på kvalitet

  • 5/5 stjerner på håndværker.dk

  • Faste lave priser

Er du på udkig efter en ny bolig, eller har du måske allerede fundet og forelsket dig i dit nye drømmehus? I så fald er det vigtigt, at man ikke lader sig forblænde af forelskelsen og glemmer at være rationel under købsprocessen. I forbindelse med et boligkøb er der nemlig en lang række praktiske forhold, som man skal huske at tjekke op på, inden man skriver under på købskontrakten.

En af de faktorer, som man bør undersøge grundigt, er, om boligens el-installationer er fuldt funktionsdygtige, og naturligvis om de er lovlige. I den forbindelse anbefales det, at man først og fremmest sørger for at lave en grundig gennemlæsning af el-installationsrapporten for herved at få et indblik i, hvorvidt der findes ulovlige eller mangelfulde el-installationer. For at være sikker på at rapporten ikke er mangelfuld, vil det være nødvendigt at få en professionel elektriker til at foretage et grundigt eftersyn af boligens el-installationer. På den måde kan du være sikker på, at der ikke er skjulte fejl og mangler.

Årsagen til at det ikke er tilstrækkeligt blot at gennemgå el installationsrapporten er, at sælger kan fritages for ansvaret for skjulte fejl og mangler, hvis der laves en el-installationsrapport, som gives til den potentielle køber. I tilfælde af skjulte fejl risikerer køber således at stå med en bolig, hvor el-installationerne enten ikke fungerer eller ikke er lovlige. For at undgå denne uheldige situation, som kan ende med at være en omkostningsfuld affære og i værste fald farlig, bør man derfor altid få en autoriseret elektriker til at foretage et eftersyn af boligens el-installationer.

Er du på udkig efter en elektriker fra Københavnsområdet, som foretager el-installationseftersyn ved køb af boliger, bør du derfor kontakte GSR Teknik, inden du underskriver købskontrakten. Vi har stor erfaring med el-installationseftersyn og kan således stå for fejlfinding af installationer og sikre, at alt er, som det skal være

Strømafbrydelse

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Alt strømmen gik pludselig i lejligheden, og var ikke til at starte op igen. Stefan fra GSR Teknik rykkede straks ud og ordnede det hurtigt, professionelt og med et smil på læben. Jeg vil til enhver tid anbefale GRS Teknik hvis elektriciteten driller. Fem store stjerner herfra!

Udskiftning og reperation

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Jeg har haft fornøjelsen af GSR 3 gange nu. Udskiftning af stikkontakter, opsætning af nye og strøm til gamle. Top professionelt og en fornøjelse hver gang! Jeg anbefaler GSR til alle jeg kender, og vil anbefale dem til alle der har brug for hjælp med elektriciteten.

Udbedring af el-install

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Vi var under tidspres, grundet salg af lejlighed men GSR Teknik fandt alligevel tid til at hjælpe os trods de selv havde travlt. De var ude og lave el-syn – efterfølgende lavede de også udbedringerne. Stefan, Bjørn og Thomas var hurtige, serviceminded, dygtige og det er helt sikkert et firma vi vil benytte igen hvis der opstår et behov

Københavns foretrukne autoriseret el-installatør

Hvis du benytter dig af el- og vvs-virksomheder, der er medlem af TEKNIQ, er du dækket ind af en garantiordning.
TEKNIQs Garantiordning dækker omkostninger optil kr. 150.000 inkl. moms.

TEKNIQs garantiordning

Fokus på kvalitet

Vi har mange års erfaring med intelligente løsninger, energioptimering samt almene el-installationer, og vores fagligt kompetente medarbejdere leverer altid gode resultater, der er specielt tilpasset til den enkelte kundes ønsker og behov.

Faste lave priser

Et lavt driftsbudget i firmaet, giver os friheden til at konkurrere med et prisniveau, der er en del under gennemsnittet for elektrikere i København, og samtidig undgår vi at gå på kompromis med kvaliteten – tværtimod højner vi den!

5/5 stjerner på håndværker.dk

Det er gennem et godt samarbejde med vores kunder, at vi sikre, at kvaliteten er i orden, når vi færdiggør en opgave eller et projekt. Vi er her for at give vores kunder de bedste løsninger inden for el-installationer, der passer til deres behov. Derfor har vi 5/5 stjerner på håndværker.dk

Ring nu og få et tilbud på el-arbejde af høj kvalitet til en fair pris

Medarbejder portræt af Stefan
Medarbejder portræt af Bjørn
Medarbejder portræt af Rasmus

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den og give et bud.

Søger du en elektriker, der kan foretage el-opgaver på Sjælland, står vi hos GSR Teknik klar til at finde en løsning, som du vil få glæder af langt ud i fremtiden.
Har du spørgsmål til os, eller vil du gerne vide mere om, hvad vi kan gøre for netop dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon 92 260 260, e-mail: info@gsr-teknik.dk eller udfylde formularen her på siden.
Vi vil meget gerne tilbyde dig et uforpligtende tilbud og stille vores rådgivning til rådighed.

 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan
 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan