Hvad er intelligent styring

Saml alle tekniske installationer i ét styresystem

Intelligent styring er styring, regulering og overvågning af en bygnings mange tekniske installationer. En intelligent styring kan sikre, at installationerne bliver tilpasset specifikke behov, så det er muligt at spare på energien samtidig med, at man får et sundere og mere behageligt indeklima. Med systemet kan du hurtigt få et overblik over din bygnings el-, vand- og energiforbrug ved både opvarmning og nedkøling.

Ifølge undersøgelser er antallet af intelligente bygninger stærkt stigende, og man forventer en stærk vækst inden for intelligente løsninger de kommende år. De eksisterende muligheder har efterhånden nået et rimeligt prisniveau og en kvalitet, som gør det værd at investere i. Der er et stort udvalg af produkter inden for intelligent styring, man som kunde primært kan finde på nettet. Det er de seneste år blevet meget nemmere at betjene systemet, da man kan styre det blandt andet via apps på sin mobiltelefon.

Intelligente styresystemer – i rivende udvikling

Ifølge eksperter er det intelligente hjem dog stadig under udvikling. Den største effekt vil først komme, når de forskellige funktioner er i stand til at kommunikere med hinanden. Så langt er udviklingen ikke i dag, hvor funktionerne har hvert deres lukkede system. Et samspil mellem systemerne, hvor robotstøvsugeren, røgalarmen, varmestyringen og sikkerhedssystemet kommunikerer sammen, er fremtiden, mener eksperter.

Undersøgelser viser, at nogle af de vigtigste parametre i forhold til det intelligente hjem for kunderne er faktorer som pris og komfort. Energibesparelsen er også vigtig, og betalingstiden er nu ofte nede på ca. tre år.

GSR-teknik kan tilbyde dig produkter med høj komfort til stærke priser. Vores kompetente og erfarne el-installatører hos GSR-teknik rådgiver og vejleder dig og tager sig af udførelsen af arbejdet. GSR-teknik kan samle alle dine installationer i dit hjem eller din virksomhed i ét styresystem. På den måde får du simpelt et overblik over dit hjem eller din virksomheds funktioner, så du slipper for en masse forskellige komponenter.

Intelligent styring er en effektiv metode til at spare på energien, og det er en bæredygtig måde at reducere energiforbruget. Vi kan hos GSR-teknik installere et system, der bl.a. kan kontrollere din belysning, ventilation, aircondition, opvarmning, overvågning, energistyring og vandstyring.

Så hvis du søger hjælp til at få installeret intelligent styring i dit hjem eller din virksomhed, er du altid velkommen til at henvende dig. Du kan kontakte GSR-teknik på telefon 92 260 260 eller via e-mail på info@gsr-teknik.dk.