Hvad er intelligent styring

Hvad er intelligent styring

  • Fokus på kvalitet

  • 5/5 stjerner på håndværker.dk

  • Faste lave priser

Saml alle tekniske installationer i ét styresystem

Intelligent styring er styring, regulering og overvågning af en bygnings mange tekniske installationer. En intelligent styring kan sikre, at installationerne bliver tilpasset specifikke behov, så det er muligt at spare på energien samtidig med, at man får et sundere og mere behageligt indeklima. Med systemet kan du hurtigt få et overblik over din bygnings el-, vand- og energiforbrug ved både opvarmning og nedkøling.

Ifølge undersøgelser er antallet af intelligente bygninger stærkt stigende, og man forventer en stærk vækst inden for intelligente løsninger de kommende år. De eksisterende muligheder har efterhånden nået et rimeligt prisniveau og en kvalitet, som gør det værd at investere i. Der er et stort udvalg af produkter inden for intelligent styring, man som kunde primært kan finde på nettet. Det er de seneste år blevet meget nemmere at betjene systemet, da man kan styre det blandt andet via apps på sin mobiltelefon.

Intelligente styresystemer – i rivende udvikling

Ifølge eksperter er det intelligente hjem dog stadig under udvikling. Den største effekt vil først komme, når de forskellige funktioner er i stand til at kommunikere med hinanden. Så langt er udviklingen ikke i dag, hvor funktionerne har hvert deres lukkede system. Et samspil mellem systemerne, hvor robotstøvsugeren, røgalarmen, varmestyringen og sikkerhedssystemet kommunikerer sammen, er fremtiden, mener eksperter.

Undersøgelser viser, at nogle af de vigtigste parametre i forhold til det intelligente hjem for kunderne er faktorer som pris og komfort. Energibesparelsen er også vigtig, og betalingstiden er nu ofte nede på ca. tre år.

GSR-teknik kan tilbyde dig produkter med høj komfort til stærke priser. Vores kompetente og erfarne el-installatører hos GSR-teknik rådgiver og vejleder dig og tager sig af udførelsen af arbejdet. GSR-teknik kan samle alle dine installationer i dit hjem eller din virksomhed i ét styresystem. På den måde får du simpelt et overblik over dit hjem eller din virksomheds funktioner, så du slipper for en masse forskellige komponenter.

Intelligent styring er en effektiv metode til at spare på energien, og det er en bæredygtig måde at reducere energiforbruget. Vi kan hos GSR-teknik installere et system, der bl.a. kan kontrollere din belysning, ventilation, aircondition, opvarmning, overvågning, energistyring og vandstyring.

Så hvis du søger hjælp til at få installeret intelligent styring i dit hjem eller din virksomhed, er du altid velkommen til at henvende dig. Du kan kontakte GSR-teknik på telefon 92 260 260 eller via e-mail på info@gsr-teknik.dk.

Strømafbrydelse

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Alt strømmen gik pludselig i lejligheden, og var ikke til at starte op igen. Stefan fra GSR Teknik rykkede straks ud og ordnede det hurtigt, professionelt og med et smil på læben. Jeg vil til enhver tid anbefale GRS Teknik hvis elektriciteten driller. Fem store stjerner herfra!

Udskiftning og reperation

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Jeg har haft fornøjelsen af GSR 3 gange nu. Udskiftning af stikkontakter, opsætning af nye og strøm til gamle. Top professionelt og en fornøjelse hver gang! Jeg anbefaler GSR til alle jeg kender, og vil anbefale dem til alle der har brug for hjælp med elektriciteten.

Udbedring af el-install

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Vi var under tidspres, grundet salg af lejlighed men GSR Teknik fandt alligevel tid til at hjælpe os trods de selv havde travlt. De var ude og lave el-syn – efterfølgende lavede de også udbedringerne. Stefan, Bjørn og Thomas var hurtige, serviceminded, dygtige og det er helt sikkert et firma vi vil benytte igen hvis der opstår et behov

Københavns foretrukne autoriseret el-installatør

Hvis du benytter dig af el- og vvs-virksomheder, der er medlem af TEKNIQ, er du dækket ind af en garantiordning.
TEKNIQs Garantiordning dækker omkostninger optil kr. 150.000 inkl. moms.

TEKNIQs garantiordning

Fokus på kvalitet

Vi har mange års erfaring med intelligente løsninger, energioptimering samt almene el-installationer, og vores fagligt kompetente medarbejdere leverer altid gode resultater, der er specielt tilpasset til den enkelte kundes ønsker og behov.

Faste lave priser

Et lavt driftsbudget i firmaet, giver os friheden til at konkurrere med et prisniveau, der er en del under gennemsnittet for elektrikere i København, og samtidig undgår vi at gå på kompromis med kvaliteten – tværtimod højner vi den!

5/5 stjerner på håndværker.dk

Det er gennem et godt samarbejde med vores kunder, at vi sikre, at kvaliteten er i orden, når vi færdiggør en opgave eller et projekt. Vi er her for at give vores kunder de bedste løsninger inden for el-installationer, der passer til deres behov. Derfor har vi 5/5 stjerner på håndværker.dk

Ring nu og få et tilbud på el-arbejde af høj kvalitet til en fair pris

Medarbejder portræt af Stefan
Medarbejder portræt af Bjørn
Medarbejder portræt af Rasmus

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den og give et bud.

Søger du en elektriker, der kan foretage el-opgaver på Sjælland, står vi hos GSR Teknik klar til at finde en løsning, som du vil få glæder af langt ud i fremtiden.
Har du spørgsmål til os, eller vil du gerne vide mere om, hvad vi kan gøre for netop dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon 92 260 260, e-mail: info@gsr-teknik.dk eller udfylde formularen her på siden.
Vi vil meget gerne tilbyde dig et uforpligtende tilbud og stille vores rådgivning til rådighed.

 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan
 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan