Elektrikerarbejde på egen hånd

Elektrikerarbejde på egen hånd

  • Fokus på kvalitet

  • 5/5 stjerner på håndværker.dk

  • Faste lave priser

Københavns foretrukne autoriseret el-installatør

Sikringerne går for et godt ord. Pludselig er der ikke strøm i halvdelen af huset. Du har brug for at få flyttet stikdåser og kontakter. Kort sagt har du brug for en professionel og billig elektriker, der møder op på det aftalte tidspunkt, udfører den aftalte opgave til den aftalte pris. Det kan GSR Teknik Aps levere i København. Vores dygtige medarbejdere sørger for, at du får kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

Du tænker måske, at du selv kan udføre det meste elektrikerarbejde, men du skal være opmærksom på, at visse former for elektrikerarbejde kræver autorisation. Hvis du ikke er sikker på, hvordan du udfører de opgaver, som du selv må lave, er det en god idé at lade være. Hvis uheldet er ude, kan du i sidste ende komme til at betale dyrt for at spare nogle få kroner til en elektriker. I værste fald kan det koste dig livet. Kontakt hellere os, hvis du har brug for en billig elektriker i København.

Inden du selv går i gang med elarbejdet, skal du altid huske at slukke for strømmen på hovedafbryderen. Fjern sikringerne, så du ikke risikerer, at en velmenende sjæl kommer til at tænde for strømme, mens du arbejder. Afprøv dit arbejde, før du lader andre bruge det, og hvis du ikke når at blive færdig, så monter muffer på ledningerne, indtil du kan gøre arbejdet færdigt. Hvis du på noget tidspunkt kommer i tvivl eller har mistanke om, at du ikke helt har styr på, hvordan elarbejdet bør udføres, skal du afbryde arbejdet og tilkalde en elektriker. Vi kommer gerne ud til dig og fortsætter, hvor du slap, så du undgår uheldige eller livsfarlige situationer.

Du må gerne selv udskifte eksisterende 230 V stik og afbrydere indendørs. Du må ikke skifte dem, hvis de sidder udendørs. Du må dog ikke flytte eksisterende stik og afbrydere, og du må heller ikke lave nye. Du må gerne udskifte stik og afbrydere med jordforbindelse, men kun hvis dit anlæg har HFI eller HPFI-anlæg. Du må slet ikke arbejde med 400V installationer i nogen form.

Du må også gerne selv sætte lamper op, som skal forbindes med en lofts- eller vægdåse, samt halogenlamper solgt som sæt og med en monteringsvejledning. Du må desuden gerne udskifte ledningen på en lampe og samle en forlængerledning samt udskifte stikpropper og stikdåser på forlængerledninger og el-apparater, hvis der ikke er tale om faste installationer.

For alle dine elprojekter gælder det, at du skal være sikker på, hvad du har med at gøre. For at være på den sikre side kan du altid kontakte GSR Teknik. Så ved du, at du får en kompetent, sikker og billig elektriker i København.

Strømafbrydelse

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Alt strømmen gik pludselig i lejligheden, og var ikke til at starte op igen. Stefan fra GSR Teknik rykkede straks ud og ordnede det hurtigt, professionelt og med et smil på læben. Jeg vil til enhver tid anbefale GRS Teknik hvis elektriciteten driller. Fem store stjerner herfra!

Udskiftning og reperation

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Jeg har haft fornøjelsen af GSR 3 gange nu. Udskiftning af stikkontakter, opsætning af nye og strøm til gamle. Top professionelt og en fornøjelse hver gang! Jeg anbefaler GSR til alle jeg kender, og vil anbefale dem til alle der har brug for hjælp med elektriciteten.

Udbedring af el-install

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Vi var under tidspres, grundet salg af lejlighed men GSR Teknik fandt alligevel tid til at hjælpe os trods de selv havde travlt. De var ude og lave el-syn – efterfølgende lavede de også udbedringerne. Stefan, Bjørn og Thomas var hurtige, serviceminded, dygtige og det er helt sikkert et firma vi vil benytte igen hvis der opstår et behov

Københavns foretrukne autoriseret el-installatør

Hvis du benytter dig af el- og vvs-virksomheder, der er medlem af TEKNIQ, er du dækket ind af en garantiordning.
TEKNIQs Garantiordning dækker omkostninger optil kr. 150.000 inkl. moms.

TEKNIQs garantiordning

Fokus på kvalitet

Vi har mange års erfaring med intelligente løsninger, energioptimering samt almene el-installationer, og vores fagligt kompetente medarbejdere leverer altid gode resultater, der er specielt tilpasset til den enkelte kundes ønsker og behov.

Faste lave priser

Et lavt driftsbudget i firmaet, giver os friheden til at konkurrere med et prisniveau, der er en del under gennemsnittet for elektrikere i København, og samtidig undgår vi at gå på kompromis med kvaliteten – tværtimod højner vi den!

5/5 stjerner på håndværker.dk

Det er gennem et godt samarbejde med vores kunder, at vi sikre, at kvaliteten er i orden, når vi færdiggør en opgave eller et projekt. Vi er her for at give vores kunder de bedste løsninger inden for el-installationer, der passer til deres behov. Derfor har vi 5/5 stjerner på håndværker.dk

Ring nu og få et tilbud på el-arbejde af høj kvalitet til en fair pris

Medarbejder portræt af Stefan
Medarbejder portræt af Bjørn
Medarbejder portræt af Rasmus

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den og give et bud.

Søger du en elektriker, der kan foretage el-opgaver på Sjælland, står vi hos GSR Teknik klar til at finde en løsning, som du vil få glæder af langt ud i fremtiden.
Har du spørgsmål til os, eller vil du gerne vide mere om, hvad vi kan gøre for netop dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon 92 260 260, e-mail: info@gsr-teknik.dk eller udfylde formularen her på siden.
Vi vil meget gerne tilbyde dig et uforpligtende tilbud og stille vores rådgivning til rådighed.

 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan
 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan