Elektrikerarbejde på egen hånd

Sikringerne går for et godt ord. Pludselig er der ikke strøm i halvdelen af huset. Du har brug for at få flyttet stikdåser og kontakter. Kort sagt har du brug for en professionel og billig elektriker, der møder op på det aftalte tidspunkt, udfører den aftalte opgave til den aftalte pris. Det kan GSR Teknik Aps levere i København. Vores dygtige medarbejdere sørger for, at du får kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

Du tænker måske, at du selv kan udføre det meste elektrikerarbejde, men du skal være opmærksom på, at visse former for elektrikerarbejde kræver autorisation. Hvis du ikke er sikker på, hvordan du udfører de opgaver, som du selv må lave, er det en god idé at lade være. Hvis uheldet er ude, kan du i sidste ende komme til at betale dyrt for at spare nogle få kroner til en elektriker. I værste fald kan det koste dig livet. Kontakt hellere os, hvis du har brug for en billig elektriker i København.

Inden du selv går i gang med elarbejdet, skal du altid huske at slukke for strømmen på hovedafbryderen. Fjern sikringerne, så du ikke risikerer, at en velmenende sjæl kommer til at tænde for strømme, mens du arbejder. Afprøv dit arbejde, før du lader andre bruge det, og hvis du ikke når at blive færdig, så monter muffer på ledningerne, indtil du kan gøre arbejdet færdigt. Hvis du på noget tidspunkt kommer i tvivl eller har mistanke om, at du ikke helt har styr på, hvordan elarbejdet bør udføres, skal du afbryde arbejdet og tilkalde en elektriker. Vi kommer gerne ud til dig og fortsætter, hvor du slap, så du undgår uheldige eller livsfarlige situationer.

Du må gerne selv udskifte eksisterende 230 V stik og afbrydere indendørs. Du må ikke skifte dem, hvis de sidder udendørs. Du må dog ikke flytte eksisterende stik og afbrydere, og du må heller ikke lave nye. Du må gerne udskifte stik og afbrydere med jordforbindelse, men kun hvis dit anlæg har HFI eller HPFI-anlæg. Du må slet ikke arbejde med 400V installationer i nogen form.

Du må også gerne selv sætte lamper op, som skal forbindes med en lofts- eller vægdåse, samt halogenlamper solgt som sæt og med en monteringsvejledning. Du må desuden gerne udskifte ledningen på en lampe og samle en forlængerledning samt udskifte stikpropper og stikdåser på forlængerledninger og el-apparater, hvis der ikke er tale om faste installationer.

For alle dine elprojekter gælder det, at du skal være sikker på, hvad du har med at gøre. For at være på den sikre side kan du altid kontakte GSR Teknik. Så ved du, at du får en kompetent, sikker og billig elektriker i København.