Har du tjek på din fejlstrømsafbryder?

Har du tjek på din fejlstrømsafbryder?

  • Fokus på kvalitet

  • 5/5 stjerner på håndværker.dk

  • Faste lave priser

Hvad er en fejlstrømsafbryder?

Mange er nok ikke klar over, hvad en fejlstrømsafbryder er, og hvilken funktion den har. Men den har en meget vigtig funktion, der betyder, at vi med ro i sindet kan begå os i hjemmet blandt teknik og belysning. Det er nemlig den, der slår alt strøm i vores hjem fra, hvis der er ubalance mellem indadgående og udadgående strøm. Kommer der mindre strøm ud fra vores installationer, betyder det at strømmen kan være udledt et andet sted – og for eksempel give en beboer i hjemmet stød.

Fejlstrømsafbryderen findes i vores el-skab, og den er dermed vores sikkerhed for ikke at modtage livsfarlige stød, hvis der skulle opstå fejl med vores el. Det er lovpligtigt at have en fejlstrømsafbryder installeret i alle hjem, og det er vigtigt, at alle fra tid til anden tjekker om fejlstrømsafbryderen virker i eget hjem.

Sådan tjekker du om den virker

Det er meget nemt at tjekke om din afbryder virker, som den skal, og det er en god idé at teste den et par gange årligt. Du kan afprøve fejlstrømsafbryderen ved at teste om den går i afbrudt tilstand, når du trykker på T. Springer afbryderen ikke automatisk til afbrudt tilstand, betyder det, at der er noget galt, og det skal tjekkes af en autoriseret elektriker.

Men i de fleste tilfælde vil afbryderen slå fra med det samme, og her skal du manuelt sørge for at slå den til igen ved at rykke den tilbage.

Det er lovpligtigt at have en afbryder installeret i dit elskab. Har du tvivl om dit lever op til lovkravene eller kan du ikke selv tjekke din afbryder, anbefaler vi hos GSR-Teknik, at du kontakter en el-installatør, der kan sikre, at dit elskab er sikkert.

Det er kun en autoriseret el-installatør, der må arbejde med HFI og HPFI afbrydere, da det er meget vigtigt, at det udføres korrekt, så der ikke opstår problemer med fejlstrømsafbryderen. Det er derfor vigtigt, at man ikke begiver sig ud i et gør-det-selv arbejde – det kan have alvorlige konsekvenser.

Har du HPFI?

Din el-installation kan være af to typer – HFI eller HPFI, og det vil fremgå tydeligt på relæet, hvilken type du har. Har du et HFI relæ, der er mere end 10 år gammel, eller er du i tvivl, er det altid en god idé at kontakte en autoriseret el-installatør. Hvis det har været i boligen i længere end 10 år, kan en elektriker sikre en udskiftning til HPFI, der er bedre egnet til nutidens elektronik.

Det er vigtigt ikke at gå på kompromis med din egen sikkerhed, når det kommer til el-installationer i dit hjem. Har du tvivl eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan give dig vores rådgivning og et sikkerhed med en fejlstrømsafbryder – der fungerer.

Strømafbrydelse

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Alt strømmen gik pludselig i lejligheden, og var ikke til at starte op igen. Stefan fra GSR Teknik rykkede straks ud og ordnede det hurtigt, professionelt og med et smil på læben. Jeg vil til enhver tid anbefale GRS Teknik hvis elektriciteten driller. Fem store stjerner herfra!

Udskiftning og reperation

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Jeg har haft fornøjelsen af GSR 3 gange nu. Udskiftning af stikkontakter, opsætning af nye og strøm til gamle. Top professionelt og en fornøjelse hver gang! Jeg anbefaler GSR til alle jeg kender, og vil anbefale dem til alle der har brug for hjælp med elektriciteten.

Udbedring af el-install

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Vi var under tidspres, grundet salg af lejlighed men GSR Teknik fandt alligevel tid til at hjælpe os trods de selv havde travlt. De var ude og lave el-syn – efterfølgende lavede de også udbedringerne. Stefan, Bjørn og Thomas var hurtige, serviceminded, dygtige og det er helt sikkert et firma vi vil benytte igen hvis der opstår et behov

Københavns foretrukne autoriseret el-installatør

Hvis du benytter dig af el- og vvs-virksomheder, der er medlem af TEKNIQ, er du dækket ind af en garantiordning.
TEKNIQs Garantiordning dækker omkostninger optil kr. 150.000 inkl. moms.

TEKNIQs garantiordning

Fokus på kvalitet

Vi har mange års erfaring med intelligente løsninger, energioptimering samt almene el-installationer, og vores fagligt kompetente medarbejdere leverer altid gode resultater, der er specielt tilpasset til den enkelte kundes ønsker og behov.

Faste lave priser

Et lavt driftsbudget i firmaet, giver os friheden til at konkurrere med et prisniveau, der er en del under gennemsnittet for elektrikere i København, og samtidig undgår vi at gå på kompromis med kvaliteten – tværtimod højner vi den!

5/5 stjerner på håndværker.dk

Det er gennem et godt samarbejde med vores kunder, at vi sikre, at kvaliteten er i orden, når vi færdiggør en opgave eller et projekt. Vi er her for at give vores kunder de bedste løsninger inden for el-installationer, der passer til deres behov. Derfor har vi 5/5 stjerner på håndværker.dk

Ring nu og få et tilbud på el-arbejde af høj kvalitet til en fair pris

Medarbejder portræt af Stefan
Medarbejder portræt af Bjørn
Medarbejder portræt af Rasmus

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den og give et bud.

Søger du en elektriker, der kan foretage el-opgaver på Sjælland, står vi hos GSR Teknik klar til at finde en løsning, som du vil få glæder af langt ud i fremtiden.
Har du spørgsmål til os, eller vil du gerne vide mere om, hvad vi kan gøre for netop dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon 92 260 260, e-mail: info@gsr-teknik.dk eller udfylde formularen her på siden.
Vi vil meget gerne tilbyde dig et uforpligtende tilbud og stille vores rådgivning til rådighed.

 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan
 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan