Spar penge på el

Spar penge på el

  • Fokus på kvalitet

  • 5/5 stjerner på håndværker.dk

  • Faste lave priser

Det er ikke svært at finde en elektriker i København, men hvor finder du en elektriker, som både leverer professionelt arbejde og holder priserne i bund? Hos GSR Teknik lægger vi vægt på begge dele. Som autoriseret el-installatør har vi mange års erfaring og indgående indsigt i alle forhold vedrørende el. Vi sætter en ære i altid at levere gode resultater, som passer til den enkelte kundes ønsker og behov. Vi rådgiver også gerne om, hvordan du kan spare penge på elregningen.

Indret dit hjem energivenligt. Sørg for at anskaffe hårde hvidevarer, der er så energieffektive som muligt, og bruger du el til opvarmning af din bolig, skal du sørge for at nedbringe forbruget ved at isolere dit hjem. Når du vælger pærer til dine lamper i hjemmet, er det en god idé at købe LED og sparepærer frem for halogener. LED og sparepærer bruger fire eller fem gange mindre strøm en halogener, så i løbet af pærens levetid kan du nemt spare over 1.000 kr. En halogenpæres levetid er cirka to år, mens en LED pærer holder mellem ti og 25 år. Sparepærer holder seks til ti år, så der er tydeligvis penge at spare blot i forhold til anskaffelsesfrekvens. Lige som dine hårde hvidevarer er dine pærer energimærket. Sparepærer opnår et A, og LED opnår et A+. Til sammenligning opnår halogener kun et C. Halogener bruger altså væsentlig mere strøm end sparepærer og LED.

Undgå at betale for meget for din el ved at vælge den billigste leverance. Du kan gratis melde dig ind i en elklub, der er en indkøbsforening, som sørger for at opnå den billigste aftale for alle sine medlemmer. Jo flere medlemmer foreningen har, jo større slagkraft har den, når der skal forhandles billige elaftaler. Du kan også selv shoppe rundt mellem elselskaberne og finde den billigste aftale. Elselskaberne har en fælles markedsføringsside, elpristavlen.dk, hvor du hele tiden kan holde dig orienteret om elpriserne hos de forskellige selskaber. Du skal selv holde øje med prisudviklingen, og typisk vil du skulle skifte eludbyder hver tredje til sjette måned for altid at have den laveste pris.

Få en elektriker fra GSR Teknik ud til din bolig i København for at gennemgå dine elinstallationer og dit elforbrug. Vi kan uden tvivl hjælpe dig med at nedbringe elforbruget, og vi kan gå dit hjem igennem for at sikre, at dine elinstallationer er så sikre som muligt.

Strømafbrydelse

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Alt strømmen gik pludselig i lejligheden, og var ikke til at starte op igen. Stefan fra GSR Teknik rykkede straks ud og ordnede det hurtigt, professionelt og med et smil på læben. Jeg vil til enhver tid anbefale GRS Teknik hvis elektriciteten driller. Fem store stjerner herfra!

Udskiftning og reperation

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Jeg har haft fornøjelsen af GSR 3 gange nu. Udskiftning af stikkontakter, opsætning af nye og strøm til gamle. Top professionelt og en fornøjelse hver gang! Jeg anbefaler GSR til alle jeg kender, og vil anbefale dem til alle der har brug for hjælp med elektriciteten.

Udbedring af el-install

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Vi var under tidspres, grundet salg af lejlighed men GSR Teknik fandt alligevel tid til at hjælpe os trods de selv havde travlt. De var ude og lave el-syn – efterfølgende lavede de også udbedringerne. Stefan, Bjørn og Thomas var hurtige, serviceminded, dygtige og det er helt sikkert et firma vi vil benytte igen hvis der opstår et behov

Københavns foretrukne autoriseret el-installatør

Hvis du benytter dig af el- og vvs-virksomheder, der er medlem af TEKNIQ, er du dækket ind af en garantiordning.
TEKNIQs Garantiordning dækker omkostninger optil kr. 150.000 inkl. moms.

TEKNIQs garantiordning

Fokus på kvalitet

Vi har mange års erfaring med intelligente løsninger, energioptimering samt almene el-installationer, og vores fagligt kompetente medarbejdere leverer altid gode resultater, der er specielt tilpasset til den enkelte kundes ønsker og behov.

Faste lave priser

Et lavt driftsbudget i firmaet, giver os friheden til at konkurrere med et prisniveau, der er en del under gennemsnittet for elektrikere i København, og samtidig undgår vi at gå på kompromis med kvaliteten – tværtimod højner vi den!

5/5 stjerner på håndværker.dk

Det er gennem et godt samarbejde med vores kunder, at vi sikre, at kvaliteten er i orden, når vi færdiggør en opgave eller et projekt. Vi er her for at give vores kunder de bedste løsninger inden for el-installationer, der passer til deres behov. Derfor har vi 5/5 stjerner på håndværker.dk

Ring nu og få et tilbud på el-arbejde af høj kvalitet til en fair pris

Medarbejder portræt af Stefan
Medarbejder portræt af Bjørn
Medarbejder portræt af Rasmus

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den og give et bud.

Søger du en elektriker, der kan foretage el-opgaver på Sjælland, står vi hos GSR Teknik klar til at finde en løsning, som du vil få glæder af langt ud i fremtiden.
Har du spørgsmål til os, eller vil du gerne vide mere om, hvad vi kan gøre for netop dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon 92 260 260, e-mail: info@gsr-teknik.dk eller udfylde formularen her på siden.
Vi vil meget gerne tilbyde dig et uforpligtende tilbud og stille vores rådgivning til rådighed.

 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan
 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan