Spar penge på el

Det er ikke svært at finde en elektriker i København, men hvor finder du en elektriker, som både leverer professionelt arbejde og holder priserne i bund? Hos GSR Teknik lægger vi vægt på begge dele. Som autoriseret el-installatør har vi mange års erfaring og indgående indsigt i alle forhold vedrørende el. Vi sætter en ære i altid at levere gode resultater, som passer til den enkelte kundes ønsker og behov. Vi rådgiver også gerne om, hvordan du kan spare penge på elregningen.

Indret dit hjem energivenligt. Sørg for at anskaffe hårde hvidevarer, der er så energieffektive som muligt, og bruger du el til opvarmning af din bolig, skal du sørge for at nedbringe forbruget ved at isolere dit hjem. Når du vælger pærer til dine lamper i hjemmet, er det en god idé at købe LED og sparepærer frem for halogener. LED og sparepærer bruger fire eller fem gange mindre strøm en halogener, så i løbet af pærens levetid kan du nemt spare over 1.000 kr. En halogenpæres levetid er cirka to år, mens en LED pærer holder mellem ti og 25 år. Sparepærer holder seks til ti år, så der er tydeligvis penge at spare blot i forhold til anskaffelsesfrekvens. Lige som dine hårde hvidevarer er dine pærer energimærket. Sparepærer opnår et A, og LED opnår et A+. Til sammenligning opnår halogener kun et C. Halogener bruger altså væsentlig mere strøm end sparepærer og LED.

Undgå at betale for meget for din el ved at vælge den billigste leverance. Du kan gratis melde dig ind i en elklub, der er en indkøbsforening, som sørger for at opnå den billigste aftale for alle sine medlemmer. Jo flere medlemmer foreningen har, jo større slagkraft har den, når der skal forhandles billige elaftaler. Du kan også selv shoppe rundt mellem elselskaberne og finde den billigste aftale. Elselskaberne har en fælles markedsføringsside, elpristavlen.dk, hvor du hele tiden kan holde dig orienteret om elpriserne hos de forskellige selskaber. Du skal selv holde øje med prisudviklingen, og typisk vil du skulle skifte eludbyder hver tredje til sjette måned for altid at have den laveste pris.

Få en elektriker fra GSR Teknik ud til din bolig i København for at gennemgå dine elinstallationer og dit elforbrug. Vi kan uden tvivl hjælpe dig med at nedbringe elforbruget, og vi kan gå dit hjem igennem for at sikre, at dine elinstallationer er så sikre som muligt.