Forebyg mod indbrud

Forebyg mod indbrud

  • Fokus på kvalitet

  • 5/5 stjerner på håndværker.dk

  • Faste lave priser

Autoriseret installation af alarm og overvågning

Mange virksomheder og private oplever indbrud og andre lovovertrædelser, som ikke kun påvirker dem økonomisk, men som også kan føles meget krænkende. Heldigvis kan det i høj grad forebygges blandt andet gennem tyverialarmer, kameraovervågning og adgangskontrol.

Tyverialarmer

Hvert år stiger antallet af indbrud, og indbrudstyvene bliver mere og mere opfindsomme i deres måde at trænge ind på privat område. Tyverialarmer kan være en rigtig god løsning til både at forebygge indbrud og fange den skyldige. En tyverialarm forebygger i høj grad, men hvis en indbrudstyv mod forventning vælger at trænge ind i dit hjem eller virksomhed, sendes der i samme øjeblik, som tyven trænger ind, et alarmsignal til kontrolcentralen, som herefter kalder den nærmeste alarmpatrulje til stedet.

Det er også muligt at benytte nogle tyverialarmer til ældreovervågning eller som en tryghedsalarm.

Når det kommer til køb af tyverialarm er det vigtigt, at den er forsikringsgodkendt, og for virksomheder er det vigtigt, at den opfylder de strenge krav for en optimal sikring.

GSR-Teknik tilbyder autoriserede installationer og montering af sikkerhedsløsninger for både private og erhvervskunder. GSR-Teknik har mange års erfaring på området, og vi giver derfor en grundig og professionel vejledning og rådgivning om de forskellige sikkerhedsløsninger. GSR-Teknik har løbende efteruddannelse blandt vores medarbejdere, og hos os får du som kunde professionelle løsninger af høj kvalitet inden for alarm og overvågning.

Kameraovervågning

Kameraovervågning kan på samme måde som en tyverialarm højne sikkerheden og gøre opklaringen af en forbrydelse nemmere.

Der er mange muligheder, når det kommer til kameraovervågning, da teknologien konstant er under udvikling. Du kan få alt fra digitale løsninger med mindre systemer og ét kamera til større mere komplicerede løsninger med et stort antal kameraer, som arbejder sammen med højtudviklede servere.

GSR-Teknik kan tilbyde en lang række løsninger inden for kameraovervågning, og her bliver du vejledt til den helt rigtige løsning for netop dig. Du kan kontakte GSR-Teknik på telefon 78 77 17 76 eller via e-mail på info@gsr-teknik.dk.

Adgangskontrol

Adgangskontrol er en tredje løsning, når det gælder sikring af din virksomhed. Med en avanceret online adgangskontrol kan du øge sikkerheden ved at få kontrol over, hvem der har adgang til virksomheden. Systemet er nemt og fleksibelt, og øger sikkerheden markant. Med en adgangskontrol får leverandører, kunder og andre, som I ønsker at give adgang til virksomheden, en adgangsbrik, en pinkode eller et adgangskort. På den måde kan de nemt komme rundt i bygningen og de dele af virksomheden, som I giver adgang til. Det gør det enkelt for jer at sikre, at der ikke er åben adgang for alle. Med det online system kan man tjekke, hvem der kommer ind i virksomheden, og hvem der forlader den.

Hvis du ønsker mere viden om installation af alarm og overvågning kan du altid ringe til os hos GSR-Teknik på telefon 92 26 02 60 eller sende os en e-mail.

Strømafbrydelse

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Alt strømmen gik pludselig i lejligheden, og var ikke til at starte op igen. Stefan fra GSR Teknik rykkede straks ud og ordnede det hurtigt, professionelt og med et smil på læben. Jeg vil til enhver tid anbefale GRS Teknik hvis elektriciteten driller. Fem store stjerner herfra!

Udskiftning og reperation

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Jeg har haft fornøjelsen af GSR 3 gange nu. Udskiftning af stikkontakter, opsætning af nye og strøm til gamle. Top professionelt og en fornøjelse hver gang! Jeg anbefaler GSR til alle jeg kender, og vil anbefale dem til alle der har brug for hjælp med elektriciteten.

Udbedring af el-install

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Vi var under tidspres, grundet salg af lejlighed men GSR Teknik fandt alligevel tid til at hjælpe os trods de selv havde travlt. De var ude og lave el-syn – efterfølgende lavede de også udbedringerne. Stefan, Bjørn og Thomas var hurtige, serviceminded, dygtige og det er helt sikkert et firma vi vil benytte igen hvis der opstår et behov

Københavns foretrukne autoriseret el-installatør

Hvis du benytter dig af el- og vvs-virksomheder, der er medlem af TEKNIQ, er du dækket ind af en garantiordning.
TEKNIQs Garantiordning dækker omkostninger optil kr. 150.000 inkl. moms.

TEKNIQs garantiordning

Fokus på kvalitet

Vi har mange års erfaring med intelligente løsninger, energioptimering samt almene el-installationer, og vores fagligt kompetente medarbejdere leverer altid gode resultater, der er specielt tilpasset til den enkelte kundes ønsker og behov.

Faste lave priser

Et lavt driftsbudget i firmaet, giver os friheden til at konkurrere med et prisniveau, der er en del under gennemsnittet for elektrikere i København, og samtidig undgår vi at gå på kompromis med kvaliteten – tværtimod højner vi den!

5/5 stjerner på håndværker.dk

Det er gennem et godt samarbejde med vores kunder, at vi sikre, at kvaliteten er i orden, når vi færdiggør en opgave eller et projekt. Vi er her for at give vores kunder de bedste løsninger inden for el-installationer, der passer til deres behov. Derfor har vi 5/5 stjerner på håndværker.dk

Ring nu og få et tilbud på el-arbejde af høj kvalitet til en fair pris

Medarbejder portræt af Stefan
Medarbejder portræt af Bjørn
Medarbejder portræt af Rasmus

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den og give et bud.

Søger du en elektriker, der kan foretage el-opgaver på Sjælland, står vi hos GSR Teknik klar til at finde en løsning, som du vil få glæder af langt ud i fremtiden.
Har du spørgsmål til os, eller vil du gerne vide mere om, hvad vi kan gøre for netop dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon 92 260 260, e-mail: info@gsr-teknik.dk eller udfylde formularen her på siden.
Vi vil meget gerne tilbyde dig et uforpligtende tilbud og stille vores rådgivning til rådighed.

 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan
 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan