Forebyg mod indbrud

Autoriseret installation af alarm og overvågning

Mange virksomheder og private oplever indbrud og andre lovovertrædelser, som ikke kun påvirker dem økonomisk, men som også kan føles meget krænkende. Heldigvis kan det i høj grad forebygges blandt andet gennem tyverialarmer, kameraovervågning og adgangskontrol.

Tyverialarmer

Hvert år stiger antallet af indbrud, og indbrudstyvene bliver mere og mere opfindsomme i deres måde at trænge ind på privat område. Tyverialarmer kan være en rigtig god løsning til både at forebygge indbrud og fange den skyldige. En tyverialarm forebygger i høj grad, men hvis en indbrudstyv mod forventning vælger at trænge ind i dit hjem eller virksomhed, sendes der i samme øjeblik, som tyven trænger ind, et alarmsignal til kontrolcentralen, som herefter kalder den nærmeste alarmpatrulje til stedet.

Det er også muligt at benytte nogle tyverialarmer til ældreovervågning eller som en tryghedsalarm.

Når det kommer til køb af tyverialarm er det vigtigt, at den er forsikringsgodkendt, og for virksomheder er det vigtigt, at den opfylder de strenge krav for en optimal sikring.

GSR-Teknik tilbyder autoriserede installationer og montering af sikkerhedsløsninger for både private og erhvervskunder. GSR-Teknik har mange års erfaring på området, og vi giver derfor en grundig og professionel vejledning og rådgivning om de forskellige sikkerhedsløsninger. GSR-Teknik har løbende efteruddannelse blandt vores medarbejdere, og hos os får du som kunde professionelle løsninger af høj kvalitet inden for alarm og overvågning.

Kameraovervågning

Kameraovervågning kan på samme måde som en tyverialarm højne sikkerheden og gøre opklaringen af en forbrydelse nemmere.

Der er mange muligheder, når det kommer til kameraovervågning, da teknologien konstant er under udvikling. Du kan få alt fra digitale løsninger med mindre systemer og ét kamera til større mere komplicerede løsninger med et stort antal kameraer, som arbejder sammen med højtudviklede servere.

GSR-Teknik kan tilbyde en lang række løsninger inden for kameraovervågning, og her bliver du vejledt til den helt rigtige løsning for netop dig. Du kan kontakte GSR-Teknik på telefon 78 77 17 76
eller via e-mail på info@gsr-teknik.dk.

Adgangskontrol

Adgangskontrol er en tredje løsning, når det gælder sikring af din virksomhed. Med en avanceret online adgangskontrol kan du øge sikkerheden ved at få kontrol over, hvem der har adgang til virksomheden. Systemet er nemt og fleksibelt, og øger sikkerheden markant. Med en adgangskontrol får leverandører, kunder og andre, som I ønsker at give adgang til virksomheden, en adgangsbrik, en pinkode eller et adgangskort. På den måde kan de nemt komme rundt i bygningen og de dele af virksomheden, som I giver adgang til. Det gør det enkelt for jer at sikre, at der ikke er åben adgang for alle. Med det online system kan man tjekke, hvem der kommer ind i virksomheden, og hvem der forlader den.

Hvis du ønsker mere viden om installation af alarm og overvågning kan du altid ringe til os hos GSR-Teknik på telefon 92 26 02 60 eller sende os en e-mail.