Få hjælp til forebyggelse og reparation

Få hjælp til forebyggelse og reparation

  • Fokus på kvalitet

  • 5/5 stjerner på håndværker.dk

  • Faste lave priser

Uheld sker altid, når det er mest ubelejligt. Strømmen går fredag aften, og du skal holde fest lørdag. Fortvivl ikke. Hos GSR Teknik har vi døgnvagt, så du altid kan få besøg af en elektriker uanset tid på døgnet og dag på ugen. Vi sørger for, at du hurtigt og problemfrit får løst dine elproblemer uden at blive ruineret. Hos GSR Teknik forstår vi, at arbejde af høj kvalitet, fremragende kundeservice og lave priser sagtens kan harmonere.

Hvis du vil undgå at stå i den uheldige situation, at du er nødt til at tilkalde en elektriker via firmaets døgnvagt, bør du få foretaget et el-tjek, før det går galt. Danske hjem er generelt fyldt med dårligt elarbejde og brandfælder. Der er desværre mange ulovlige elinstallationer i danske hjem. Otte ud af ti boligejere har så alvorlige, skjulte fejl i deres elinstallationer, at der er reel risiko for, at en brand opstår. Hvert år opstår cirka 3.300 brande som et resultat af fejlbehæftede elinstallationer. Det er problem for boligkøbere, der risikerer at overtage en ejendom med ulovlige elinstallationer, som det kan være dyrt at rette op på. Selvom det er ulovligt at sælge et hus med ulovlige elinstallationer, sker det alligevel, og ofte ender det i en lang strid mellem køber og sælger, om hvem der skal dække udgifterne til lovliggørelse af installationerne. I mange tilfælde dækker ejerskifteforsikringen dog, men det er stadig køber, som skal have besværet med at få elarbejdet udført.

Vi kommer gerne ud til dig og gennemgår dit hjems elinstallationer med dig. Hvis du har varme eller misfarvede stikkontakter, stik og ledninger, er det helt klart et tegn på, at der sker en overbelastning af dine elinstallationer. Der kan også være skjulte fejl, som du ikke selv kan se. I forbindelse med ombygninger glemmer man ofte at sænke elinstallationerne, når man sænker loftet. Det går ikke, for elinstallationer skal være nemme at komme til. Det kan også være, at du oplever, at det kildrer, når du rører ved tørretumbleren, vaskemaskinen, ovnen eller et andet elektrisk apparat. Det er heldigvis et problem, som er nemt at komme til livs. Man kan bare placere et jordspyd og trække et jordkabel til den problematiske hvidevare.

Jo flere fejl vi kan finde på forhånd, jo mere usandsynligt er det, at du oplever en så uheldig situation med dine elinstallationer, at du er nødt til at finde en elektriker med døgnvagt.

Strømafbrydelse

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Alt strømmen gik pludselig i lejligheden, og var ikke til at starte op igen. Stefan fra GSR Teknik rykkede straks ud og ordnede det hurtigt, professionelt og med et smil på læben. Jeg vil til enhver tid anbefale GRS Teknik hvis elektriciteten driller. Fem store stjerner herfra!

Udskiftning og reperation

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Jeg har haft fornøjelsen af GSR 3 gange nu. Udskiftning af stikkontakter, opsætning af nye og strøm til gamle. Top professionelt og en fornøjelse hver gang! Jeg anbefaler GSR til alle jeg kender, og vil anbefale dem til alle der har brug for hjælp med elektriciteten.

Udbedring af el-install

Trustpilot anmeldelser, 5 stjerner
Vi var under tidspres, grundet salg af lejlighed men GSR Teknik fandt alligevel tid til at hjælpe os trods de selv havde travlt. De var ude og lave el-syn – efterfølgende lavede de også udbedringerne. Stefan, Bjørn og Thomas var hurtige, serviceminded, dygtige og det er helt sikkert et firma vi vil benytte igen hvis der opstår et behov

Københavns foretrukne autoriseret el-installatør

Hvis du benytter dig af el- og vvs-virksomheder, der er medlem af TEKNIQ, er du dækket ind af en garantiordning.
TEKNIQs Garantiordning dækker omkostninger optil kr. 150.000 inkl. moms.

TEKNIQs garantiordning

Fokus på kvalitet

Vi har mange års erfaring med intelligente løsninger, energioptimering samt almene el-installationer, og vores fagligt kompetente medarbejdere leverer altid gode resultater, der er specielt tilpasset til den enkelte kundes ønsker og behov.

Faste lave priser

Et lavt driftsbudget i firmaet, giver os friheden til at konkurrere med et prisniveau, der er en del under gennemsnittet for elektrikere i København, og samtidig undgår vi at gå på kompromis med kvaliteten – tværtimod højner vi den!

5/5 stjerner på håndværker.dk

Det er gennem et godt samarbejde med vores kunder, at vi sikre, at kvaliteten er i orden, når vi færdiggør en opgave eller et projekt. Vi er her for at give vores kunder de bedste løsninger inden for el-installationer, der passer til deres behov. Derfor har vi 5/5 stjerner på håndværker.dk

Ring nu og få et tilbud på el-arbejde af høj kvalitet til en fair pris

Medarbejder portræt af Stefan
Medarbejder portræt af Bjørn
Medarbejder portræt af Rasmus

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den og give et bud.

Søger du en elektriker, der kan foretage el-opgaver på Sjælland, står vi hos GSR Teknik klar til at finde en løsning, som du vil få glæder af langt ud i fremtiden.
Har du spørgsmål til os, eller vil du gerne vide mere om, hvad vi kan gøre for netop dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon 92 260 260, e-mail: info@gsr-teknik.dk eller udfylde formularen her på siden.
Vi vil meget gerne tilbyde dig et uforpligtende tilbud og stille vores rådgivning til rådighed.

 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan
 
Tekniq installatørens organisation
Danske forsikring, En del af Topdanmark
Forsikring og Pension
Certificeret cerfidan